• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

14.05.2019

10:02

(VIDEO) NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA KIJANU RIVSA! Glumac odgovorio šta se dešava kada umremo

Showbiz

(VIDEO) NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA KIJANU RIVSA! Glumac odgovorio šta se dešava kada umremo

Podeli vest

Kijanu Rivs nije čovek od puno reči, ali kad progovori, svaka mu je tačna

U petak uveče glumac je gostovao u The Late Showu Stephena Colberta i predstavljao ostvarenja u kojima radi, međutim u jednom trenutku razgovor je skrenuo na filozofiju i smrtnost.

Pošto je Rivs izneo svoje veoma jednostavno mišljenje o smrti, voditelj je deset sekundi ćutao.

Taj deo razgovora počinje od devetog minuta:

Rivs je objašnjavao zaplet filma Bill & Ted, u kojem o dvojici glavnih likova i njihovoj sposobnosti da napišu Wyld Stallynsovu pesmu zavisi ceo svet.

 - Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma -  rekao je Rivs.

Voditelj ga je posle toga pitao šta misli da se događa kad umremo.

(FOTO) KIJANU RIVS NEPREPOZNATLJIV U BRUKLINU! Priprema se za snimanje trećeg nastavka o Džonu Viku

Glumac je razmislio pa odgovorio: "Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati."

Inače, poznati glumac doživeo je gubite bliskih ljudi u životu.

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promenio čak četiri srednje škole. patio je u to vreme od disleksije.

1993. godine njegov najbolji prijatelj, River Phoenix, umro je od predoziranja što je snažno uticalo na Rivsa. "Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega", rekao je tada.

1998. godine zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom curom, Jennifer Syme, čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po dana Jennifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija