• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

30.05.2019

14:36

(FOTO) MRAČNA TAJNA HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA! Ešton Kučer posle 18 godina progovorio o ubistvu svoje bivše devojke!

Showbiz

(FOTO) MRAČNA TAJNA HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA! Ešton Kučer posle 18 godina progovorio o ubistvu svoje bivše devojke!

Podeli vest

Mlada Ešli Elerin (21) ubijena je u svom domu u Holivudu 21. februara 2001. godine, iste večeri kad je trebalo da izađe na sastanak sa Eštonom koji je tada imao 23 godine. Za njeno je ubistvo optužen Majkl Gargilo koji ju je, kako tvrdi policija, brutalno izbo nožem gotovo 50 puta. On je osumnjičen da je serijski ubica poznat pod imenom "Holivudski Džek Trbosek"

Glumac je ispričao kako je trebalo da se nađe sa Ešli, ali je "izgubio pojam o vremenu" i u njenom domu pojavio se dva sata kasnije, kad je ona već bila ubijena. Priznao je, kako prenosi Dejli Mejl, da se sledećeg dana, kad je čuo da je Ešli mrtva, jako uplašio da će on biti osumnjičen jer je bio u blizini njene kuće i ostavio otiske stopala. 

Ešton je otkrio da je Ešli upoznao ranije tog meseca na jednoj žurci, ali tad je još bio u vezi s drugom devojkom. Kad su prekinuli, javio se Ešli i pozvao je na sastanak. Pre toga je otišao kod prijateljice da pogleda dodelu nagrada "Gremi" i, kako kaže, izgubio je pojam o vremenu. Kad je pokušao da pozove Ešli, niko se nije javljao. Posle nekoliko poziva, otišao je do njene kuće gde je video da je njen auto parkiran ispred, a svetla su bila upaljena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your team doesn’t make the playoffs go local #LAallday #rams #beardown

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Jan 6, 2018 at 10:37am PST

 

- Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i video da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam video nešto za što sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam vidio, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima - kaže Ešton. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Background: Stapleton #pregame #theranch

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Sep 29, 2017 at 5:47pm PDT

 

Sledeći dan je doznao za ubistvo i zabrinuo se da bi on mogao biti optužen. 

- Moji otisci prstiju su bili na njenim vratima. Uspaničio sam se - priznao je on. 

Ešli je sledećeg jutra pronašla cimerka, a imala je 47 uboda po vratu, prstima, stomaku i leđima. Ono za šta je Ešton mislio da je crno vino bila je njena krv. Majkl Gargilo optužen je za još dva ubistva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija