• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

31.05.2019

11:14

(FOTO) MONIKA BELUČI POKAZALA SVOG MLAĐANOG DEČKA NA CRVENOM TEPIHU! Kako vam se dopada?

Showbiz

(FOTO) MONIKA BELUČI POKAZALA SVOG MLAĐANOG DEČKA NA CRVENOM TEPIHU! Kako vam se dopada?

Podeli vest

Italijanska glumačka diva Monika Beluči sinoć se pojavila na crvenom tepihu na Elle gala večeri u Madridu

Sve bi proteklo kao i inače - u znaku pohvala i salve komentara na račun lepote čuvene glumice, ali ovoga puta je sav fokus bio na Monikinom pratiocu.

Naime, ona je na crveni tepih povela i svog mladog dečka Nikolasa Lefevra, a par je sve vreme razmenjivao zaljubljene poglede i rado pozirao fotografima.

Njihova zajednička fotografija podeljena je na zvaničnoj Instagram stranici španskog izdanja časopisa Elle, a u opisu je stajalo:

"Zvezda koju su željno iščekivali večeras".

Glumica se na gala događaju pojavila u svom prepoznatljivom stilu - u zanimljivoj elegantnoj Dolče&Gabana haljini do poda sa nekoliko različitih printova.

Uz nju je ponela minijaturnu crnu torbicu, kosu je pustili da pada, a kao i uvek, našminkala se veoma diskretno.

Iako su svi prisutni bili oduševljeni pojavom glumačke dive i srećni što je ponovo pronašla ljubav, javnost i dalje komentariše da 36-godišnji umetnik Nikolas nikako "ne ide" uz 54-godišnju lepoticu.

Komentari se uglavnom zasnivaju na njegovom "zapuštenom" izgledu, koji je zapravo potpuno tipičan za francuske umetnike, a mnogi naglašavaju i da će razlika u godinama biti velika prepreka ljubavi koja je već prvog dana zaintrigirala javnost.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LePiaf

pre 4 godine

Postoji jedna Srpska moderna narodna izreka: "Sve nas muci Monika Beluci". Naravno ovo se odnosi na muski deo populacije! Salu na stranu, ma ko na slici uopste gleda levo ili desno od Monike... zena je prelepa!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija