• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Skandal

04.06.2019

09:25

ŠABAN NA TAJNOM RAČUNU SAKRIO DVA MILIONA EVRA! Novac krio i od porodice, samo Goca preko advokata može da mu pristupi

Showbiz

ŠABAN NA TAJNOM RAČUNU SAKRIO DVA MILIONA EVRA! Novac krio i od porodice, samo Goca preko advokata može da mu pristupi

Podeli vest

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je u februaru tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, posedovao je tajni bankovni račun upravo u Nemačkoj, gde je u udesu izgubio život po povratku sa nastupa

Kako navodi "Skandal", on je na računu sačuvao oko dva miliona evra, a ovu ušteđevinu je navodno krio od supruge Gordane Šaulić, ali i od dece.

- Tokom čitave Šabanove karijere njegova supruga Gordana baratala je novcem i sve sama raspoređivala. Ona je vodila sve njegove poslovne sastanke, zakazivala i ugovarala nastupe i gostovanja, pa je na kraju odlučivala o tome šta će raditi sa svakim njegovim honorarom. Šaban, međutim, nije bio nimalo naivan, pa je i sam sklanjao deo novca, koji je slagao na bankovni račun. Tako je hteo za svaki slučaj da se osigura. On nikada nije bio sebičan, pa ni taj novac nije krio sa strane samo za sebe, nego je sve sklanjao kako bi osigurao i porodicu. Razmišljao je unapred, pa mu je na pamet palo, ako mu se, ne daj Bože, nešto desi, štek postoji - navodi Šabanov prijatelj za "Skandal".

On je potom objasnio i da je u pitanju račun u jednoj nemačkoj banci, te i da će pevačeva supruga Goca moći da pristupi tom računu samo ako pored sebe bude imala advokata.

- Šaban ima tajni devizni račun u jednoj nemačkoj banci koji je sada zapečaćen i samo Goca preko advokata može da mu pristupi. Šaban je mučenik verovao  da će doživeti penziju, da će moći da se opusti u Krčedinu, pa je mislio na stare dane, ali i da ne opterećuje decu. Zato je i štedeo. Sav bakšiš sa romskih svadbi, koji je uvek bio pozamašan, Šaban je čuvao tamo u Nemačkoj i to nikada nije dirao. Te pare sada pripadaju Goci i njegovoj deci i to oni moraju sa advokatima da reše. Nadam se da Gordana za to zna, a i da nije znala, ta banka ju je sigurno o tome obavestila nakon Šabanove tragedije - naveo je Šaulićev blizak prijatelj za novine.

Podsećamo, Šabanova supruga Gordana trebalo bi da vrati unapred uzet novac od svih pevačevih zakazanih nastupa koji su zakazani pre nemilog događaja s obzirom na to da je uzimala kaparu za svaku tezgu.

OPTUŽNICA PROTIV UBICE ŠABANA ŠAULIĆA SPREMNA! Čekaju se rezultati analize krvi Turčina na drogu i alkohol!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Puka sirotinja, pa vlada šalje službeni avion da ga vrate u zemlju, posle nesreće koju je imao jer je jurcao sa tezge na tezgu. A kad je neko dete bolesno, onda skupljamo novac sms-ovima.

branee

pre 4 godine

jel to onaj što je sahranjen u aleji zaslužnih građana, a porez plaćao u austriji, pare krio u nemačkoj...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija