• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92, people.com/informer.rs

09.06.2019

13:35

PREVIŠE SAM STAR, RUŽAN I DEBEO! Neću više da glumim, imao sam komplekse, a sad je kraj!

Showbiz

PREVIŠE SAM STAR, RUŽAN I DEBEO! Neću više da glumim, imao sam komplekse, a sad je kraj!

Podeli vest

Poznati glumac Hju Grant je rekao je da više neće da se pojavljuje u romantičnim komedijama, jer je ostario i poružneo. Otvoreno je priznao da je zbog brojnih glavnih uloga koje je ostvario tokom karijere u popularnim filmovima imao određene komplekse

- Previše sam star, ružan i debeo da i dalje prihvatam takve uloge i zbog toga sada radim neke druge stvari - rekao je Grant.

BRED USLOVIO RAZVOD! Anđelina odlagala jer se nadala da će se pomiriti

Dodao je kako se zbog sličnosti uloga koje je ostvario osećao kao da je zatočen u kutiji, ali je uz smeh priznao da ne može da se požali na novac koji je zaradio zahvaljujući takvim ulogama.

- Bio sam jako dobro plaćen i bio sam veoma srećan. Većinu tih romantičnih komedija mogu da pogledam, jedna ili dve su mi šokantne ali uglavnom mogu da ih gledam, i ljudi ih vole. A ja verujem da je glavni zadatak nas glumaca da zabavljamo druge - objasnio je Grant.

PREPOZNAJTE ŽENSKAROŠA! Ovo su sigurni POKAZATELJI!

Između ostalog je priznao da bi voleo da se okušao i u drugim žanrovima, osim komedije.

- Trebalo je da donesem zanimljivije odluke i radim drugačije stvari. Umesto toga, ja sam se ponovio u gotovo identičnim ulogama, valjda 17 puta zaredom - rekao je.

Hju Grant je u karijeri ostvario uloge u 15 romantičnih komedija, a najpopularnije među njima su "Četiri venčanja i sahrana", "Noting Hil" i "Zapravo ljubav". Poslednju romantičnu komediju u kojoj je glumio, snimio je 2014. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
88

pre 4 godine

Hju Grant je car medju romanticnim muskarcima u ulogama koje ni jedan glumac ne bi bolje docarao,S takvom sigurnoscu to tvrdim jer sam gledala mnoge filmove u kojima je fantastican Hju svakoj ulozi davao takvu kompleksnost lika da nijedna 'komedija"nije bila" limunada"bez ineligentnog humora koji je vise od njegovog licnog svrstavanja svog glumackog zanata.Zao mi je kada cujem da film napustaju ovako nezaboravni glumci bez obzira na njihovu inspirativnu istrosenost i potrebu za nekom vrstom penzije .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija