• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

10.06.2019

12:39

PORODILA SE KALINA KOVAČEVIĆ! Glumica dobila još jednu ćerku!

Showbiz

PORODILA SE KALINA KOVAČEVIĆ! Glumica dobila još jednu ćerku!

Podeli vest

Glumica iz braka sa sportskim menadžerom Radetom Ćaldovićem ima osmogodišnju kćerku Mionu, a par se razveo pre četiri godine

Glumica Kalina Kovačević (35) porodila se i na svet donela kćerku, prenose domaći mediji. Kalina i naučnik Vladimir Reković dobili su kćerku, a još uvek nije poznato kako se devojčica zove.

 

'DUŠKO I JA NISMO ZAJEDNO VEĆ GODINAMA!' Karleuša konačno otkrila ISTINU O RAZVODU SA TOŠIĆEM!

Glumica iz braka sa sportskim menadžerom Radetom Ćaldovićem ima osmogodišnju kćerku Mionu, a par se razveo pre četiri godine.

ŽIKA ŠARENICA NAPADNUT U MIONICI: Napadač traktorom upao na snimanje emisije, VODITELJU UDARIO NEKOLIKO ŠAMARA?!

Kalina je u prvoj trudnoći imala brojne komplikacije, na porođaju doživela kliničku smrt, zbog čega je u drugoj trudnoći morala da miruje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija