• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2019

22:59

KIJA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Gledala sam kako mi otac tuče majku

Showbiz

KIJA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Gledala sam kako mi otac tuče majku

Podeli vest

Kija Kockar kaže da će celog života pamtiti kako je njen otac Miloš krvnički udarao ženu koja ju je rodila

Kristina Kija Kockar je kao devojčica gledala kako joj otac Miloš bije majku Nadicu! Pobednica prve "Zadruge" otvorila je dušu za emisiju "Tačka na i" Informerove televizije i otkrila nepoznate detalje iz svog detinjstva.

Majčina snaga

Kija je osudila svaku agresiju nad ženama i istakla da to sve nju lično pogađa jer je i sama bila svedok nemilih scena u svojoj porodici.

- Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe - priča rijaliti zvezda, čiji je otac Miloš preminuo prošle godine.

Ona ističe da sukob roditelja najviše pamti po snazi koju je njena majka Nadica pokazala.
- Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je ona dobila, već po njenoj snazi u celoj toj situaciji.

Kockareva veruje da se svi problemi u vezi ili braku mogu rešiti na miran način.
- Šta god da ti neka žena uradila, okreni se i idi. Ne možeš da je udaraš, nemaš prava! Nadam se da će reagovati institucije i kazniti svako ovakvo ponašanje. Zato mi je žao svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu sa nasilnikom. Nasilje ne sme da se trpi i žene nisu rođene da bi ih neko tukao - poručuje novopečena pevačica.

Pokrećem kozmetičku liniju


Kija ne miruje kada je biznis u pitanju, pa je posle pisanja knjige odlučila da pokrene i liniju sa svojim kozmetičkim proizvodima.
- Volela bih da se posvetim nečemu što propagiram, a to je prirodan izgled. Moja kozmetička linija biće fokusirana na sjajeve, senke i maske na lice. Biće namenjena tinejdžerkama, ali će i mame moći da je isprobaju. Sve je još na ideji, ali verujem da će biti uspešno - kaže Kockareva.

O Luni, Koraćevoj i JK

Kija se dotakla bivšeg supruga i kolege Slobe Radanovića, za kog priznaje da ju je psihički maltretirao, ali nikada nije digao ruku na nju.
- Sloba me nije udario. Jesam trpela psihičko nasilje, ali ja sam to dopuštala i ja sam kriva za to. On nije nasilnik i ne verujem da će ikad biti. Prosto, nije taj tip - istakla je u emisiji bivša stjuardesa.
Kija je voditelju Ivanu Gajiću otkrila i šta danas misli o nekadašnjim ljubavnicama svog bivšeg muža - Luni Đogani i Ani Korać. Osvrnula se na sukob koji je imala sa Jelenom Karleušom i dodala da je pop pevačici sve oprostila.

(VIDEO) TAČKA NA I! KIJA KOCKAR U NIKAD ISKRENIJEM INTERVJUU! Pobednica "Zadruge 1" otkrila porodičnu tajnu!

Podsetila se posla stjuardese

Foto: Informer DN

Kristina je u emisiji "Tačka na i" dobila izazov da pokaže bezbednosnu demonstraciju u avionu. Iako četiri godine već ne radi posao stjuardese, Kija se vrlo brzo podsetila svega. Voditelj joj je čitao tekst koji putnici slušaju na razglasu u avionu, a ona je vešto baratala pojasom, prslukom za spasavanje, maskom za kiseonik i pokazala nam gde su izlazi u slučaju opasnosti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
945

pre 4 godine

Mislim da si sada jos uvek svakome do zadnjice sa visinom hihihi a to sto sad odmah imas neku pricu da prodas cim se nekome nesto desi aj da se I ti uguras e pa vala I to jos o pokojniku za novine alal to vera

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija