• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

29.06.2019

14:30

SPAVA DO PODNEVA, OTAC JOJ JE DONOSIO POSUDICE S HRANOM! Komšije otkrile tajne Jelene Rozge!

Showbiz

SPAVA DO PODNEVA, OTAC JOJ JE DONOSIO POSUDICE S HRANOM! Komšije otkrile tajne Jelene Rozge!

Podeli vest

Jelena Rozga na sve načine trudi se da privatni život drži što dalje od očiju javnosti, ali njene komšije sada su ipak ispričale pojedine detalje

Kako pričaju njene komšije iz Splita, Jelena spava do podneva, a na kafu ne ide pre 14 sati. Kad se probudi, kupi pecivo i sok od narandže, kao i kafu od vanile u obližnjoj pekari, a nakon toga ode na ručak kod roditelja koji žive u susednom delu grada, piše 24sata.hr.

Međutim, pre naselja u kome sada živi Rozga je stanovala u manjem stanu u drugom delu Splita, a otac joj je tamo, kako pričaju tamošnji stanari, donosio posudice s hranom. Danas taj stan, navodno, izdaje, a njen otac dolazi po stanarinu. Komšije su navele i da su je često čule kako peva i uvežbava pesme, ali i da su viđale Ivana Huljića, sina Tončija Huljića, kako dolazi kod nje. Podsetimo, o romansi Rozge i Ivana dugo je brujao čitav region.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Jun 28, 2019 at 12:19pm PDT

- Huljićev sin je znao da šeta psa ujutro dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Videla bih je na balkonu oko tri- četiri ujutro kad bi se vratila s koncerta – rekla je jedna komšinica.

Druga komšinica je pohvalila Rozgu kako "uvek nosi kesicu za pasji izmet i uvek ga pokupi”.

Komšije iz naselja u kome Jelena sada živi navele su da su svojevremeno viđale i njenog bivšeg verenika Stjepana Hausera, kojeg je često vodila na ručak kod svojih roditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 4 godine

Одакле вам идеја да ваше читаоце занимају некакве хрватске певаљке?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija