• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

03.07.2019

11:04

(FOTO) ANTONIO BANDERAS:  Moj život posle bolesti nije više isti!

Showbiz

(FOTO) ANTONIO BANDERAS: Moj život posle bolesti nije više isti!

Podeli vest

Ne tako davno, španski glumac Antonio Banderas dobio je nagradu za najbolju mušku ulogu na festivalu u Kanu. Na pragu šezdesete godine, ovaj glumac se ne predaje, ni privatno - ni poslovno

"Morate da prihvatite sebe u različitim vremenskim periodima i morate prihvatiti to da se život menja. Ali ipak mislim da se filmovi ne mogu gledati na telefonu, računaru, pa čak ni na televiziji. U tom slučaju ja sam čovek starog kova koji voli i smatra da se filmovi moraju gledati samo u bioskopu. Moja kćerka Stela filmove gleda na telefonu. Ja to ne razumem. Kažem joj: "Kako možeš da ceniš svetlost, moć glume, kada ne možeš ni da vidiš oči glumcu?"

 - Tata, to nije važno. Pratim zaplet, razvoj događaja," kaže Stela. Ali očigledno je da ne zna za magiju bioskopa - priča glumac.

Stela je Antonijeva kćerka koju je dobio kada je bio u braku sa Melani Grifit. Taj brak je trajao 19 godina, da bi se razveli 2015. godine. 

Međutim, Antonio Banderas još uvek neguje lepe odnose sa svojom bivšom ženom:

"Uvek ću biti zahvalan za vreme provedeno sa Melani. Voleću je do poslednjeh dana svog života. Melani je moj prijatelj. Toliko me tešila kada nisma osvojio Emi za ulogu Pikasa. Poslala mi je divnu poruku. Mi se stalno svi sastajemo - Stela, Melani i njena deca Dakota i Aleksandar i ja. Uvek sam ih voleo i dalje ih mnogo volim. Oni će uvek biti u mom srcu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very grateful to the Munich Film Festival for the CineMerit Award. _____ @filmfestmunich #ffmuc #cinemeritaward #Munich #munchen

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on Jun 29, 2019 at 10:03am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija