• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2019

21:01

SUD UTVRDIO - ENRIKE IMA BRATA! Hulio Iglesijas ima VANBRAČNOG SINA!

Showbiz

SUD UTVRDIO - ENRIKE IMA BRATA! Hulio Iglesijas ima VANBRAČNOG SINA!

Podeli vest

Sudija španskog suda utvrdio je da postoji dovoljno dokaza da se utvrdi da je 43-godišsnji muškarac biološki sin Hulija Iglesijasa (75), iako je poznati pevač odbio da uradi DNK analizu

Sudija je, u stvari, Iglesijasovo odbijanje da uradi genetičko testiranje uzeo u obzir kao dokaz, zbog čega je presudio u korist Havijera Sančeza u njegovoj tužbi za utvrđivanje očinstva protiv poznatog pevača, prenosi AP.
 

(VIDEO) DŽONI DEP STISNUO PLAVUŠU UZ PESMU ANE BEKUTE! Urnebesan snimak kruži internetom!

 

 


U obrazloženju sudije se navodi da su postojali kontakti i veza između majke Sančeza i Iglesijasa oko datuma začeća.

Prema rečima Sančeza, njegova majka Marija Edita Santos ga je rodila 1975. godine, tačno devet meseci nakon što je upoznala Iglesijasa na jednoj zabavi.

(FOTO) GAZI KA ŠESTOJ DECENIJI ŽIVOTA A JOŠ UVEK JE SEKS SIMBOL! Latino lepotica danas slavi 47. rođendan!

 

 



Advokati Iglesijasa će se žaliti na odluku.

Kako se navodi, bilo kakva novčana nadoknada biće utvrđena posebnim suđenjem.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija