• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.07.2019

13:45 >> 14:00

(FOTO) IRINA ŠAJK PROGOVORILA PRVI PUT NAKON RASKIDA SA BREDLIJEM KUPEROM: I dalje verujem u brak!

Showbiz

(FOTO) IRINA ŠAJK PROGOVORILA PRVI PUT NAKON RASKIDA SA BREDLIJEM KUPEROM: I dalje verujem u brak!

Podeli vest

Irina Šajk je prvi put posle raskida sa Bredlijem Kuperom dala intervju za jedan prestižni magazin. Svi su očekivali da će se izjasniti povodom kraha veze, ali je ona bila vrlo suzdržana. Ipak, bila je raspoložena da govori o majčinstvu

Iz odgovora o njenom privatnom životu nije moglo mnogo toga da se zaključi, jer manekenka poprilično filozofski odgovorila na pitanja o sadašnjem stanju.

- Mislim da su to samo ljudi, ako ne možeš da imaš nešto, baš to želiš. Postoji veo misterije oko svega, i ti želiš da ga razgrneš. Pretpostavljam da je to radoznalost- rekla je Irina

Istakla je da i dalje misli da je brak dobra stvar, ali nije precizirala da li ga priželjkuje.

Foto: Reuters/Stephane Mahe

- Svi na to gledaju drugačije. Da li verujem u brak. Da, naravno. Ja nisam neko ko je protiv toga - naglasila je.

Kada je roditeljstvo u pitanju Irina je o tome govorila otvoreno. Sa Bredlijem ima dvogodišnju ćerku Leu i uživa u ulozi majke.

Foto: AP/Alastair Grant

- Morate da budete istinski vi za svoju decu, inače živite u laži. Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka. Ne, ja ne verujem u to. Zaista ne. Zašto bi morali da menjate ono što ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka. Ja sam u fazonu: "Recite mi zašto. Bar jedan razlog" - objasnila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great night spent with the @DavidYurman team at @madsqparknyc✨❤️ #DavidYurman #MadisonSquarePark

Објава коју дели irinashayk (@irinashayk) дана 21. Јун 2019. у 7:27 PDT

 

- Moraš da znaš šta želiš i da se usaglasiš sa svojim odlukama. Ljudi će ti reći da si premršav ili prelep. Moraš da naučiš da voliš sebe i da ti bude udobno u svojoj koži", savetovala je žene širom sveta i zaključila: "Ako zaista voliš sebe kakav jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta - završila je Irina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija