• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

13.07.2019

11:23

LJUBAV! Ed Širan oženio drugaricu iz detinjstva

Showbiz

LJUBAV! Ed Širan oženio drugaricu iz detinjstva

Podeli vest

Britanski kantautor Ed Širan otkrio je da je od nedavno u braku sa svojom drugaricom iz detinjstva Čeri Siborn

Širan je u intervjuu za iHeartRadio govorio o tekstu svoje nove pesme koju je snimio sa Eminemom i 50 Centom - "Remember My Name", u kojoj Čeri naziva svojom suprugom.

 - Zapravo sam je napisao pre nego što smo se Čeri i ja venčali, ali sam znao da ćemo se venčati pre nego što pesma bude objavljena - rekao je popularni pevač, a prenosi CNN.

 - Neko će čuti pesmu i reći: 'Oh, pa oni su se venčali!' Nisam znao kako će se to tumačiti, ali je očigledno da se to već zna - dodao je on.

Ed Širan i Čeri Siborn znaju se otkad su bili deca, ali su počeli da se zabavljaju tek 2015. godine, kada su zajedno otišli na žurku koju je pevačica Tejlor Svift organizovala povodom 4. jula, američkog dana nezavisnosti.

Verili su se u januaru 2018. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija