• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2019

15:57

(VIDEO) POZNATA JUTJUBERKA POGINULA NA ELEKTRIČNOM TROTINETU! Raste zabrinutost zbog loše bezbednosti na sve popularnijim prevoznim sredstvima!

Showbiz

(VIDEO) POZNATA JUTJUBERKA POGINULA NA ELEKTRIČNOM TROTINETU! Raste zabrinutost zbog loše bezbednosti na sve popularnijim prevoznim sredstvima!

Podeli vest

Britanska jutjuberka Emili Hartridž poginula je kada je kamion naleteo na nju dok je vozila električni trotinet, a njena smrt izazvala je zabrinutost u vezi s bezbednošću ovih sve popularnijih vozila

Londonska policija saopštila je da je žena u tridesetim godinama na trotinetu poginula u sudaru u petak na prometnoj raskrsnici. Policija je nije imenovala, ali su smrt Emili Hartridž, koja je vodila onlajn kanal "10 razloga zašto", potvrdili Jutjub i njen dečko, prenosi AP.

Nik Lojd iz Kraljevskog društva za sprečavanje nesreća rekao je da je to prva smrt koja uključuje električni trotinet u Britaniji.


U Britaniji je ilegalno voziti motorizovane trotinete po ulici ili trotoaru, ali se zakon u velikoj meri krši, prenosi agencija.

Londonska policija saopštila je danas da se i jedan tinejdžer nalazi u kritičnom stanju nakon nesreće na elektičnom trotinetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija