• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

18.07.2019

11:25

NA IVICI LUDILA! Isplivali detalji o bračnoj krizi Megan i Harija! PRINC GUBI ŽIVCE!

Showbiz

NA IVICI LUDILA! Isplivali detalji o bračnoj krizi Megan i Harija! PRINC GUBI ŽIVCE!

Podeli vest

Već mesecima se šuška o bračnim problemima Megan Markl i princa Harija, a prema najnovijim navodima Hari želi da zajedno krenu na terapiju u bračno savetovalište

Iako su u braku tek nešto više od godinu dana, Megan i Hari ne uspevaju da se izbore sa određenim problemima zbog čega Hari, navodno, gubi živce i preklinje Megan da odu u savetovalište, pišu američki mediji.

- Nedavno su postali roditelji, iza njih je i svađa s Vilijamom i Kejt, zatim Meganina problematična porodica. Svašta su prošli u tih godinu dana braka i oboje su na ivici ludila - rekao je njihov blizak prijatelj.

(FOTO) NIJE ŠTEDEO! Megan Markl ima novi prsten, princ Hari joj KUPIO JOŠ SKUPLJI!

Princ Hari već je išao na terapije kako bi se rešio napada panike i besa, prvenstveno nakon smrti majke, a njegovi prijatelji kažu da bez stručne pomoći ne bi uspeo da reši svoje probleme.

Podsetimo, kada su Megan i Hari početkom ovog meseca krstili sina Arčija korisnici društvenih mreža u velikom broju su komentarisali kako princ izgleda ljutito, dok njegova supruga ima lažni osmeh.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija