• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

19.07.2019

08:29

(FOTO) PREBOLELA BREDLIJA? Irina Šajk u zagrljaju drugog posle raskida sa glumcem

Showbiz

(FOTO) PREBOLELA BREDLIJA? Irina Šajk u zagrljaju drugog posle raskida sa glumcem

Podeli vest

Manekenka o kojoj se u poslednje vreme najviše pisalo zbog raskida sa glumcem, viđena je u društvu drugog muškarca

Atraktivnu Irinu Šajk fotografi su prvi put uslikali u zagrljaju drugog muškarca posle raskida sa glumcem Bredlijem Kuperom. 

Iako poznati par od nedavno nije zajedno, Irina, koja trenutno boravi u Njujorku, primećena je u društvu muške osobe.

Neki strani mediji preneli su da se radi o novom muškarcu u njenom životu, ali se ispostavilo da je ruska lepotica uživala sa svojim prijateljem Alekom Maksvelom, kreativnim direktorom britanskog izdanja časopisa "Vog". 



Iako su manekenka i glumac skoro raskinuli, Irina je u nedavnom intervjuu za "Harper's Bazar" prvi put posle raskida govorila o svojim osećanjima. 

Irina je izjavila da bez obzira na loše iskustvo i dalje veruje u ljubav i mogućnost da će ponovo udati, kao i da je ništa neće udaljiti od te želje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija