• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.07.2019

12:34

(FOTO) VODITELJKA U BIKINIJU, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE! Ko bi rekao da gazi četvrtu deceniju!

Showbiz

(FOTO) VODITELJKA U BIKINIJU, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE! Ko bi rekao da gazi četvrtu deceniju!

Podeli vest

Voditeljka Marijana Mićić otputovala je u Španiju na odmor sa dečkom Milošem, a tamo je na bazenu ponosno pokazala telo u bikiniju...

Mnogi ne veruju da je Marijana (36) u četvrtoj deceniji, budući da izgleda znatno mlađe, a iako retko to radi voditeljka ovog puta nije odolela da podeli fotografiju u izazovnom crnom kupaćem kostimu.

 

 

(FOTO) SVADBA OD TRIČAVIH 17 MILIONA EVRA! Bogata naslednica se ponovo udaje, zakupila ceo luksuzni rizort!

Marijana je dobila brojne komplimente za izgled, a sudeći po njenim objavama jasno je da uživa u romantičnom odmoru sa svojim izabranikom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Te godine su najlepse za zene, u cemu je vas problem. Zene, samo ako se pravlno hrane, mogu sa lakocom da odrze perfektnu liniju i do sezdesete. U stvari samo ako nemaju neku bolest kaja ih drzi da ne vezbaju i hodaju zene mogu uvek da izgledaju dobro.

DiDi

pre 4 godine

Nije toliko bitno ni sta osoba jede, ja sam bila najmrsavija onda kada sam najvise jela i kad nisam bas vodila racuna sta jedem. Ali cim sam nagazila 25-u godinu,metabolizam se usporio i pocela sam da se gojim. Sad jedem kao zec, a nmg da smrsam jer sam dobila problema sa hormonima. Moj decko isto tako ceo zivot jeo sta je hteo, nije pazio, niti je trenirao, ali posle 20-e godine metabolizam usporava i ne moze vise biti tako brz kao u pubertetu, ma koliko zdravo da se hranis. Uostalom, samo ljudi koji imaju kesa, mogu sebi priustiti organsku hranu, dok gmo i djubreno voce i povrce privlaci salo,zna se zasto i zatim kompanije koje prodaju tablete za mrsavljenje ostvare profit.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija