• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

23.07.2019

22:35

DEA NAPRAVILA GALA ŽURKU ZA 28. ROĐENDAN: Volim svoje ožiljke, oni su simbol moje pobede

Showbiz

DEA NAPRAVILA GALA ŽURKU ZA 28. ROĐENDAN: Volim svoje ožiljke, oni su simbol moje pobede

Podeli vest

Dea Đurđević na proslavi pokazala ranu na nozi, sa koje su joj doktori presadili nerve na teško povređenu ruku * Ožiljci su simboli moje pobede. Nosiću ih sa ponosom celog života, rekla je slavljenica

Dea Đurđević je na proslavi 28. rođendana pokazala ožiljke od brojnih operacija nakon saobraćajke koju je doživela 7. februara, kada joj je autobus otkinuo ruku. Hrabra voditeljka je u jedan beogradski restoran, gde je u nedelju okupila porodicu i prijatelje, došla u haljini kojom je otkrila ranu na nozi, sa koje su joj doktori presadili nerve na teško povređenu ruku.

Ništa od venčanja

- Kada si na ivici da sve izgubiš, mnogo više ceniš ono što imaš. Cenim svoju ruku, bez obzira na sve. Svako treba da voli svoje ožiljke. Moji ožiljci su simboli moje pobede. Toliko je ljudi na ovom svetu koji ih imaju i nose ih sa ponosom, zašto ne bih i ja?! - izjavila je Dea i dodala da ne želi da se reši ožiljaka:

- Rekli su mi da mogu laserski da ih uklonim, ali zaista ne vidim potrebu za tim. Važno je jedino da je sve funkcionalno. Najveći ožiljak imam na butini, sa koje su mi skidali kožu, ali će za nekoliko meseci nestati. Ostali će ostati ceo život. Ovi na rukama su veliki, ali mi ne smetaju.

Foto: Informer DN

Njena želja je bila da joj na rođendanu peva Šako Polumenta, a on se sa velikom radošću odazvao pozivu.
- Otkazao sam nastup u Crnoj Gori kako bih pevao na Deinom slavlju. Ja sam njen fan! Ona je jedno nežno i hrabro biće, kao anđeo je. I veliki je heroj. Ona nije stala celo veče. Ima neverovatnu energiju i volju za životom. Svima treba da posluži kao primer. Sigurno da je nju bolela noga ili ruka, ali na njenom licu to nije moglo da se vidi. Sve vreme je bila nasmejana. Pevao sam joj moje pesme "Dišem za tebe" i "Nedostaješ", koje ona mnogo voli. Iskreno, mislio sam da će se u jednom trenutku pojaviti matičar i venčati nju i Mladena Mijatovića, ali to se nije desilo - priča Šako za Informer.

Foto: Informer DN

Slavila do jutra

Dea je duvala svećice sa velike trospratne torte sa krunom, a nakon toga đuskala uz numeru "Pobednik". Sa hrabrom voditeljkom su do jutra slavile njene kolege Gordana Uzelac, Tanja Rađenović, Maja Manojlović, Mašan Lekić, Ksenija Vučić, kreator Bata Spasojević, kompozitor Damir Handanović... Ludu žurku nisu propustili ni legendarni fudbaler Dragan Ćirić, doktor Moma Jakovljević, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" prof. dr Milovan Bojić i drugi. Njen prijatelj i kolega iz jutarnjeg programa Predrag Sarapa nije došao jer je imao smrtni slučaj u familiji.

(FOTO) SVIMA SVE OPROSTITE, TAKO JE LAKŠE I LEPŠE! Misica Dijana se lavovski borila sa rakom, a OVIM PORUKAMA motivisala je druge da ne odustaju od ŽIVOTNE BORBE!

Dačić pevao sa Deom, Ljajić doneo mantije

Foto: Informer DN

 

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se i na ovoj proslavi latio mikrofona. On i slavljenica Dea su u duetu zapevali hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina "Jorgovani", a zatim je Dačić otpevao "Miljacku" i "Lipe cvatu". Žurku nije propustio ni ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, a Dei je doneo mantije, koje ona mnogo voli. Sa njom je slavio i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đordević, kao i direktor policije Vladimir Rebić i ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 4 godine

OVO JE CUDO OD OSOBE SKORO KAO I ceca NE SKIDA SE SA NOVINA ZAHVALJUJUCI KORUMPIRANIM skrabalima NOVINARI SU GOSPODA OVO JE BASIBOZLUK

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija