• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

27.07.2019

15:37

(FOTO) DEPA IZUBIJALA BIVŠA! GASILA MU CIGARETU na obraz, "OTFIKARILA" PRST flašom, a on ZAVRŠIO NA NOSILIMA

Showbiz

(FOTO) DEPA IZUBIJALA BIVŠA! GASILA MU CIGARETU na obraz, "OTFIKARILA" PRST flašom, a on ZAVRŠIO NA NOSILIMA

Podeli vest

Američki tabloidi "The Blast" i TMZ objavili potresne fotografiju Džonija Depa (56) na nosilima, usled navodnog napada njegove bivše žene Amber Herd (33)

Slavni glumac podneo je tužbu protiv bivše žene, zbog nasilja i torture koju je navodno doživeo sa njene strane. Tužba je jedna u nizu, pošto je Džoni već tužio Amber zahtevajući isplatu 50 miliona dolara, zbog kleveta upućenih na njegov račun.

Amber mu je na to odgovorila plasiranjem fotografija u javnost, na kojima je puna modrica i sa raščupanom kosom, a tvrdila je da joj je sve to napravio Dep, te da je preživljavala nasilje, njegova pijanstva i ljubomoru.

Glumica je tvrdila i da je Džoni uništio njen stan od 3 miliona dolara, te da joj je često pretio smrću, a da je bio izuzetno ljubomoran u vreme kada je snimala sa glumcem Džejmsom Frankom.

Povodom Džonijeve fotografije iz bolnice oglasio se pravni zastupnik Amber Herd, advokat Erik Džordž rekavši da je to apsurdno.

DRAMA, DRUGI ČIN! Dep tuži bivšu, zlostavljala je i žene!

Ova optužba je apsurdna, uvredljiva i kategorički netačna! Ova fotografija ne dokazuje ništa, osim činjenice da je Džoni Dep očajan u želji da skrene pažnju sa psihičkog i fizičkog zlostavljanja Amber Herd- izjavio je njen advokat.

Fotografija Džonija Depa iz bolnice datira iz 2015. godine, a nastala je u bolnici u Australiji, nakon fizičkog obračuna sa Amber tokom koga ga je navodno prvo udarala staklenom flašom, isekavši deo prsta, a potom mu je cigaretom napravila vidljivu opekotinu na desnom obrazu.

Do svađe je navodno došlo jer se Amber nije svidela Džonijeva ideja da sastavi "bračni ugovor" sa njom, iz finansijskih razloga i sigurnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija