• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

27.07.2019

16:09

UDAJE SE ZA UBICU I SILOVATELJA! Niki Minaž ŠOKIRALA izborom DRUGOG MUŽA

Showbiz

UDAJE SE ZA UBICU I SILOVATELJA! Niki Minaž ŠOKIRALA izborom DRUGOG MUŽA

Podeli vest

Reperka Niki Minaž (36) odlučila je ponovo stane na "ludi kamen", pa će se, kako pišu američki tabloidi, uskoro udati za svog izabranika Keneta Petija (41)

Popularna reperka je još prošlog meseca potvrdila ovu vest, tokom radijskog prenosa, kada je izjavila da je dobila dozvolu za venčanje

Niki i Kenet su javno otkrili svoju vezu još krajem prošle godine i već tada su počela nagađanja o prinovi.

Sad se čini da se kontraverzna reperka verila sa 41-godišnjim muzičkim menadžerom i producentom, a fanovi su došli do tog zaključka zbog stiha u njenoj novoj pesmi "Chance the Rapper".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throw up da ?️’s on him

Објава коју дели Barbie (@nickiminaj) дана 28. Јун 2019. у 6:33 PDT

Ona u pesmi repuje kako će prvo otići pred oltar, pa zatim postati mama.

Ali, fanovi nisu zadovoljni odabirom njenog partnera i osporavaju njenu vezu, zbog kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se "pohvali" - ubistva i pokušaja silovanja.

(FOTO) NJENA GUZA NEĆE U SAUDIJSKU ARABIJU! Niki Minaž se povukla sa festivala u Džedi!

Novi dečko Niki Minaž odslužio je četiri godine u državnom zatvoru u Njujorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloletnicu i pokušao da je prisili na seksualni odnos.

Devojka je tada imala 16 godina, a Peti je takođe bio maloletan, pa je dobio manju kaznu. Proveo je sedam godina u zatvoru zbog ubistva, a pustili su ga 2013. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija