• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informers

05.08.2019

16:22

(FOTO) MOJ PRIVATNI PAKAO! Glumica otvoreno o 'posramljenosti' zbog problema sa plodnošću!

Showbiz

(FOTO) MOJ PRIVATNI PAKAO! Glumica otvoreno o 'posramljenosti' zbog problema sa plodnošću!

Podeli vest

En Hatavej (36) trudna je drugi put, što je nedavno objavila pokazujući trudnički stomačić na Instagramu. Gglumica u intervjuu za "Dejli mejl" objasnila da je svoju ličnu borbu za trudnoću odlučila da podeli, u nadi da će pomoći drugim ženama

- Za sve koji prolaze kroz neplodnost i takve probleme, molim vas, znajte da mi nijednom nije bilo lako da zatrudnim. Šaljem vam mnogo ljubavi - napisala je En u opisu fotografije.

Ova njena objava naišla je na mnoštvo pozitivnih reakcija, a uglavnom su je fanovi hvalili što priča o tako osetljivoj temi i otvara dijalog o tome.

 

 

Nakon toga je glumica u intervjuu za "Dejli mejl" objasnila da je svoju ličnu borbu za trudnoću odlučila da podeli, u nadi da će pomoći drugim ženama: "To je nešto o čemu ljudi ne pričaju".

Ona je otkrila da se osećala "posramljeno" svaki put kada je pokušala da zatrudni i nije uspela, dok je oko sebe gledala druge koji su uspeli. Kada je napokon ostala u drugom stanju, odlučila je da progovori o svom "privatnom paklu".

(VIDEO) ZAJEDNO SU OTIŠLI U SMRT, ONA JE BILA TRUDNA! Pevačica jedan od svojih najvećih hitova posvetila TRAGIČNO NASTRADALOM PARU!

- Kada sam pisala ovaj post, mislila sam na tog jednog pratioca do kojeg ću možda dopreti, na ženu koja prolazi kroz pakao zbog ovoga i koja ne može da shvati zašto joj se to dešava. Ona će videti moju objavu i, iako razumem da će možda biti srećna zbog mene, znam i da će joj zbog svog problema biti malo gore. Samo sam želela da kažem: 'Vidi, ni meni ovo nije bilo lako kao što izgleda' - rekla je Hatavej.

En kaže i da je htela da pokaže saosećanje prema ženama koje se bore, a osećaju se "izolovano i usamljeno".

 

 

Glumica je u braku sa Adamom Šulmanom od 2012. godine, a zajedno imaju trogodišnjeg Džonatana.

(HOT FOTO) NINA VIŠE NIJE FINA, SAD JE PRAVA MINA! Lečićeva bivša ugradila silikone, pa izmislila pozu za fotkanje u kojoj joj GRUDI IZGLEDAJU NAJVEĆE MOGUĆE!

Osim što je otvoreno rekla da je imala poteškoća oba puta da zatrudni, odlučila je da detalje svoje borbe zadrži za sebe. Takođe, kaže da joj smeta što se od žena očekuje da se fokusiraju samo na taj srećan trenutak kada ostanu u drugom stanju.

Ona dodaje je svet ponekad zaista surov prema ženama koje imaju problema sa plodnošću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija