• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92, CDM THETIMES.CO.UK

07.08.2019

11:46

ANTONIO BANDERAS: Opasno je kada počneš da misliš da si poseban, a nisi!

Showbiz

ANTONIO BANDERAS: Opasno je kada počneš da misliš da si poseban, a nisi!

Podeli vest

Glumac Antonio Banderas, nedavno je prihvatio ulogu u filmu Pedra Almodovara "Bol i slava", u kojem će glumiti Salvadora Maloa, reditelja sa telesnim poteškoćama. Film će biti se u bioskopima naći 4. oktobra

Slavni Španac kaže da priča ovog filma može da dotakne ljude iz svih društvenih slojeva, jer "kroz život svi putujemo sa koferom punim bola i veličanstvenih stvari".

 - Kad se osvrnete na svoj život, svako će naći nekoga sa kim bi morao da se pomiri, ponekad i da traži oproštaj za stvari koje je rekao ili uradio, kao i za stvari koje niste rekli ili učinili -  izjavio je glumac i priznao da ni njegov život nije bio savršen.

Međutim, Banderas tvrdi da se sad posvetio tome da samo govori istinu i da želi da bude u potpunosti iskren.

(FOTO) ANTONIO BANDERAS: Moj život posle bolesti nije više isti!

 - Sledeće godine ću napuniti 60 godina i shvatio sam da u životu postoji trenutak u kojem ima mesta samo za istinu. Moj život nikad nije bio savršen i prolazim kroz sopstvena s**nja. Izazov sa kojim se suočavaju svi slavni upravo je povratiti normalnost svakodnevnog života -  izjavio je glumac i objasnio da kad sami sebi podignete dvorac, vrlo lako izgubite kontakt sa stvarnošću.

 - To je opasno jer počneš da misliš da si poseban, a nisi. Umetnički se povezujete sa ljudima, ali to vas ne čini posebnim  -  rekao je Banderas i dodao da "možeš da ispadneš i budala".

Priznao je da je srčani udar 2017. godine u njegovom slučaju bio životna prekretnica.

 - To je bila prekretnica, psihološki. Ljudi imaju tu tendenciju da nakon problema sa srcem pokazuju kako su u savršenom stanju. Želite više i govorite sebi da možete dobro da obavite posao. I tako sam odlučio da snimim još zanimljivih filmova -  izjavio je Banderas.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17