• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

16.08.2019

19:25

(FOTO) U BRAKU SMO ALI NE ŽIVIMO ZAJEDNO! Čudan život popularne glumice!

Showbiz

(FOTO) U BRAKU SMO ALI NE ŽIVIMO ZAJEDNO! Čudan život popularne glumice!

Podeli vest

Lepa glumica Kejli Kuoko venčala se sa Karlom Kukom u julu prošle godine, a sada je priznala da imaju veoma "nekonvencionalan" brak.

- Mi ne živimo zajedno. To je možda nekonvencionalno, ali nama odgovara. Znam da ćemo u nekom trenutku biti pod istim krovom do kraja života, ali taj trenutak nije sada - rekla je Kejli Kuoko za "E! Online".

- Nismo zajedno svakog dana, i to nam veoma prija. Važno je da svaki par utvrdi šta je njegova dinamika. Lično, nama odgovara da nismo previše blizu - rekla je ona.

Kejli je, ipak, dodala da par razmišlja o tome da počne da gradi svoju "kuću iz snova" u kojoj će u nekom trenutku živeti zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mine on Sunday’s ?

Објава коју дели Kaley Cuoco (@kaleycuoco) дана 11. Авг 2019. у 10:28 PDT

Kejli je glavna cica serije "Štreberi" (The big bang theory), koja se ranije ove godine završila nakkon 12 uspešnih sezona. Ona je najpre bila u dugoj vezi sa Džonijem Galekijem, koji u seriji igra Leonarda, a zatim se udala za tenisera Rajana Svitinga, od kojeg se razvela posle dve godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija