• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

23.08.2019

17:07

(FOTO) ŠMRKALA SAM i VARALA ALI NISAM NIKADA LAGALA! Brutalno iskrena poruka poznate pevačice!

Showbiz

(FOTO) ŠMRKALA SAM i VARALA ALI NISAM NIKADA LAGALA! Brutalno iskrena poruka poznate pevačice!

Podeli vest

Pevačica Majli Sajrus (26) rešila je da otvori dušu i prvi put se oglasila nakon razvoda od svog muža Lijama Hemsvorta (29). Muzička zvezda demantovala je u svom saopštenju koju je objavila na društvenim mrežama da je varala popularnog glumca i iznela je neke nepoznate detalje iz svog života

- Mogu da prihvatim da život koji sam izabrabrala znači da moram da živim otvoreno i transparentno sa mojim fanovima, koji me vole, i javnosti, 100 odsto vremena. Ono što ne mogu da prihvatim jeste da se kaže da lažem da sam zataškala zločin koji nisam počinila. Nemam šta da krijem - počela je Majli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 22, 2019 at 12:47pm PDT

Nije tajna da sam se zabavljala u mojim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama. Nisam samo pušila, zagovarala sam se za marihuanu, eksperimentisala sam sa drogom, moj najveći hit tada je bio o igranju na tabletama i šmrkanju linija (kokaina) u kupatilu. Sje*ala sam veze i varala sam u vezama kada sam bila mlada. Izgubila sam veliki posao sa Volmartom jer sam pušila iz bonga. Izbačena sam iz hotela Transilvanija jer sam kupila Lijam penis tortu za rođendan i lizala je, ljuljala sam se kugli za rušenje gola (verovatno jedina žena u istoriji) - napisala je Majli.

Foto: AP/Chris Pizzello

Ona je potom pomenula kakav je bio njen i Lijamov odnos u proteklih 10 godina.

- Ali istina je, kada smo se Lijam i ja pomirili, ja sam bila posvećena. Nemam nikakve tajne ovde da otkrijem. Naučila sam iz svakog mog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim da budem, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je, odrasla sam. Mogu da priznam mnoge stvari, ali odbijam da priznam da se moj brak završio tako što sam varala. Lijam i ja smo bili zajedno deceniju. To sam rekla ranije i to ostaje tačno, volim Lijama i uvek ću. Ali, u ovom trenutku moram da donesem zdravu odluku i da ostavim iza sebe pređašnji život. Ja sam najzdravija i najsrećnija već dugo vremena. Možete mi reći da sam tverkujuća brđanka, koja puši travu, ali nisam lažljivica - zaključila je Majli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija