• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

06.09.2019

11:09

(FOTO) ODLIČNO SAM, DA NE UREKNEM! Porodila se lepa voditeljka!

Showbiz

(FOTO) ODLIČNO SAM, DA NE UREKNEM! Porodila se lepa voditeljka!

Podeli vest

Voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", Tamara Grujić, porodila se juče i na svet donela prvo dete. Kako saznaje Blic, mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jutarnjim časovima u jednoj beogradskoj klinici

Iako je sve do porođaja veoma kratko odgovarala na pitanja o trudnoći, a o polu bebe nije govorila, Tamara Grujić je, kako Blic saznaje - rodila devojčicu.

Ponosni roditelji bebi su dali ime Lenka.

- Sve je prošlo u najboljem redu, bez ikakvih komplikacija. Mala Lenka i Tamara su dobro - kaže izvor za taj list.

- Ja sam odlično, da ne ureknem, ljudi reaguju veoma emotivno i razneženo na moje stanje. Svima je drago da sam u drugom stanju, a ja se osećam super. Imala sam sreću zaista da trudnoću podnosim odlično i da sam bukvalno trudna provela 26 nedelja na terenu, radeći tokom cele trudnoće pune dve sezone, i da se ne ureknem treba da snimamo još dve nedelje. Emitovanje nove sezone će trajati do Nove godine, mi završavamo snimanje sredinom septembra, ja ću biti na porodiljskom do januara 2020. Ako bude sve u redu, praniramo da nastavimo saradnju sa RTS-om u toku 2020. i da snimamo akcije u Vojvodini, kao što sam već napomenula - rekla je nedavno za Blic voditeljka.

(FOTO) TRUDNA SEKA NA ČASOVIMA JOGE! Folk pevačica vežba na odmoru u Turskoj

 

 

Tamara i njen suprug Vuk venčali su se 2012. godine na Gibraltaru, bez zvanica, a ona je svojevremeno otkrila i kako su se odlučili na taj korak.

 

 

 

 

(VIDEO) DALJE NEĆEŠ MOĆI! Poznatim ličnostima je ovim zemljama PRISTUP ZABRANJEN!

- Nikako nismo mogli da se dogovorimo o broju zvanica koji bi prisustvovao našoj svadbi, on je želeo skromniju proslavu, a ja dvesta ljudi. Bili smo tamo na letovanju i odlučili da se venčamo jer imaju zakon po kome je strancima dozvoljeno da se uzmu - rekla je Tamara svojevremeno za "Novosti".

 

 

Ona i Vuk su godinama zajedno i priželjkivali su proširenje porodice. Kada je saznala srećnu vest, Tamara ju je prvo podelila sa suprugom, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dogovorili su se da neće da šire lepe vesti, već su je podelili samo sa porodicom i najbližim prijateljima.

BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Klimt Bec

pre 4 godine

Cestitam! Draga Tamara tebi Lenki i Suprugu, od srca zelim dobro zdravlje i da uzivate u Sreci!!!

Ja

pre 4 godine

Cestitam ma divnoj bebici sa prelepoim imenom. Sve najlepse vam zelim !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija