• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Womanshealthmag/informer.rs

20.09.2019

13:33

(VIDEO) KAO NA TRACI! Žena poznatog glumca u drugom stanju nakon što je izgubila bebu početkom godine!

Showbiz

(VIDEO) KAO NA TRACI! Žena poznatog glumca u drugom stanju nakon što je izgubila bebu početkom godine!

Podeli vest

Hilarija Boldvin je obradovala sve novim postom na Instagramu kojim je saopštila da je ponovo trudna. Alek Boldvin i ona očekuju njihovo peto zajedničko dete

Hilarija je podelila video-snimak sa otkucajima srca bebe.

- Još je veoma rano, ali saznali smo da je u meni jedno maleno biće. Zvuk njegovog jakog srca me toliko usrećuje, posebno posle gubitka koji smo imali na proleće. Želimo da podelimo vesti jer smo uzbuđeni i ne želimo da krijemo trudnoću - napisala je ona.

 

 

Dodala je da su pred njom prvi meseci kada oseća umor i mučninu kao i da ne želi da glumi kao da je sve u redu, piše Womanshealthmag. Zamolila je novinare da ne šalju paparace da je prate jer joj treba mir u trudnoći i da je ne jure kamerama okolo gde god da se pojavi.

Pre pet meseci Hilarija je imala pobačaj.

 

 

- Ovo je problem mnogih koji pate u tišini, jer su to neka pravila koja morate da ispoštujete. Možda se radi ovama ili nekome koga znate da je preživeo ovakav gubitak - napisala je ona jednom prilikom.

 

 


Ona voli da objavljuje fotografije i obaveštava pratioce kako je, zato na njenom profilu na Instagramu možemo da vidimo njen za sada mali stomačić.

 

 

 

 

Hilarja i Alek roditelji su ćerke Karmen i sinova Rafaela, Leonarda i Romea. Par je vezu započeo 2011. godine, a venčali su se 2012. godine. Alek će šesti put postati otac jer iz braka sa bivšom suprugom Kim Bejsinger ima ćerku Ajrelend Boldvin.

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija