• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

12.10.2019

17:09

DOBRE VESTI IZ KOMPANIJE VANSI: Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla  9,3 odsto više putnika

Vesti

DOBRE VESTI IZ KOMPANIJE VANSI: Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla 9,3 odsto više putnika

Podeli vest

Broj putnika na beogradskom aerodromu uvećan je u trećem kvartalu za 9,3 odsto, saopštila je danas kompanija Vansi erports (Vinci Airports), koncesionar Aerodroma "Nikola Tesla"

Beogradski aerodrom, koji je krajem 2018. godine postao deo grupe Vansi erports, ostvario je takav rast zahvaljujući otvaranju novih linija avio-kompanije Er Srbija, zatim novim letovima za Pariz avio-kompanija Er frans i ASL erlajns, kao i liniji avio-kompanije Viz er za Lion, navodi se u saopštenju Vansija.

Broj putnika u celoj mreži Vansija je tokom trećeg kvartala povećan za 6,9 odsto u odnosu isto tromesečje 2018. godine, uz ukupno 72 miliona putnika opsluženih na 46 aerodroma u okviru mreže,



Ovakvi rezultati nastavak su dobrih rezultata iz prve polovine 2019. godine, kada je rast putnika iznosio 6,7 odsto.



Iz kompanije Vansi poručuju da, u promenljivoj klimi u oblasti vazdušnog saobraćaja, nastavljaju da beleže pozitivne rezultate zahvaljujući mreži globalno raznolikih aerodroma koji su privlačni i putnicima i avio-kompanijama.

Osim ostvarenih dobrih rezultata saobraćaja u Evropi, kompanija Vansi je i u Aziji imala dobar zamah u turističkom saobraćaju, dok je na tržištu Severne i Južne Amerike ostvarila oporavak.

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE
 
Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija