• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastinikpotrosaca.rs

08.04.2020

13:47

STARIJI GRAĐANI OBRATITE PAŽNJU! Ove prodavnice su petak ujutru otvorene samo za vas!

Vesti

STARIJI GRAĐANI OBRATITE PAŽNJU! Ove prodavnice su petak ujutru otvorene samo za vas!

Podeli vest

Policijski čas se produžava od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 ujutru, a penzionerima je omogućena kupovina u prodavnicama u petak od 4 do 7 ujutru, evo koji su objekti u pitanju

U skladu sa merama ograničenja kretanja vikendom, 314 prodavnica IDEA, Roda marketa i Merkator hipermarketa kao i Vero i Delez Srbija objekti, će u petak 10. aprila, u periodu od 4 do 7 sati ujutru, imati radno vreme namenjeno osobama starijim od 65 godina.

Subota i nedelja će za sve IDEA, Roda i Merkator maloprodajne objekte biti neradan dan.

- Sve naše prodavnice su dobro snabdevene, pa iz tog razloga molimo sve potrošače da kupuju samo ono što im je zaista potrebno. Hvala vam što imate poverenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima - poručili su iz IDEA prodavnica.

 

 

Spisak prodavnica koje će petkom, od 4 do 7 časova, imati radno vreme samo za osobe starije od 65 godina nalazi se na njihovoj internet stranici idea.rs.

Otvorene sve prodavnice Maksi, Tempo, Šop and go

U želji da sugrađanima starijim od 65 godina olakša nabavku namirnica, i kompanija Delez Srbija odlučila je da u petak ponovo otvori sve prodavnice u naseljenim sredinama u Srbiji.

U periodu od 4 do 7 časova ujutru, penzioneri će moći da obave kupovinu svih neophodnih namirnica u najbližoj Maksi, Tempo ili Šop&Go prodavnici.

U navedenom jutarnjem terminu prodavnice će biti otvorene samo za lica starija od 65 godina, a za sve ostale građane prodavnice će biti otvorene od 7.30 do 15 časova.

U subotu 11. aprila i u nedelju 12. aprila prodavnice će biti zatvorene.

Popust 10 odsto u Super Veru

I Super Vero prodajni objekti biće na raspolaganju kupcima starijim od 65 godina, te će biti otvoreni u petak od 4 do 7 ujutru.

 

 

Objekti su u ulicama Bulevar Milutina Milankovića 86a, Novi Beograd, zatim u Mis Irbijeve bb, Konjarnik, kao i Nikodima Milaša 2, TC Zira, Vojvode Stepe 253, Voždovac, te u ulici Ace Joksimovića 2b, Žarkovo i Braće Jerković 114.

U petak će za sve penzionere starije od 65 godina važiti i popust od 10 posto, a isti popust moći će da iskoriste i penzioneri mlađi od 65 godina tokom regularnog radnog vremena Super Vero marketa (od 8 do 15h).

Dodatne informacije dostupne su putem besplatnog broja: 0800 112 111.

Vanredno stanje proglašeno 15. marta

Vanredno stanje u Srbiji proglašeno je 15. marta, a od tada je Vlada donela niz mera kojima bi trebalo da se širenje koronavirusa u Srbiji spreči.

 

 

Građanima koji imaju više od 65 godina i žive u gradovima zabranjeno je kretanje na javnim mestima, odnosno van stanova, prostorija i objekata za stanovanje u stambenim zgradama i izvan domaćinstava, dok se ova zabrana u ruralnim sredinama odnosi na sve osobe starije od 70 godina.

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija