• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

30.05.2016

21:31

PROFESIONALNI ŠMINKER OTKRIVA Izgledajte kao Kardašijanove!

Ljubav

PROFESIONALNI ŠMINKER OTKRIVA Izgledajte kao Kardašijanove!

Podeli vest

Na bilbordima, u časopisima, na društvenim mrežama sve poznate dame izgledaju savršeno

Nije da su stvarno toliko lepe, ima tu hirurgije, fotošopa, ali i mnogo dobrih šminkerskih trikova. Ako biste i same da oduševite ljude svojim fotkama, probajte trikove koje otkriva jedan od najpoznatijih svetskih šminkera, Arijel Tejada!

1. Senka za "nove“ oči

- Ako želite da vam oči imaju oblik badema, izaberite tamniju senku za spoljnje uglove očiju. Ukoliko želite okrugliji oblik, nanesite tamniju senku duž oblika oka. Bronzane i tople braon boje su moj prepoznatljivi izgled. Prilično je univerzalan i ide uz sve - ističe ovaj mladić.

2. Moć kreme

- Veliki deo moje savršene podloge čine proizvodi za negu kože. Ja obožavam kreme za omekšavanje i hidriranje kože. One su ključ savršene šminke - otkriva Tejada i dodaje da uvek treba investirati u dobru kremu za oči.

(VIDEO) KORISTAN TRIK: Sunđer za punđe ima neverovatnu primenu u šminkanju!

- Kvalitetna krema za oči je veoma važna, jer ne želite da vam se korektor zavuče u tanke linijice ispod očiju. Noću bi uvek trebalo da stavljate kremu za predeo oko očiju da bi vam koža ostala hidrirana, jer ona gubi dosta vlage tokom noći - tvrdi popularni šminker.

3. Konturisanje

- Ako želite izgled koji uključuje hajlajter i konturisanje, izaberite korektor koji je dve nijanse svetliji od vašeg tena na sredini lica. Za konturisanje odaberite tečni puder koji je jednu ili dve nijanse tamniji. Kod šminke je trik u slojevima - naglašava Arijel.

4. Hajlajter je sve

- Obožavam dobar sjaj. Obično koristim tečni ili krem hajlajter ispod tečnog pudera i preko njega, ali pre nanošenja pudera u kamenu. Nanosim ga na jagodice, duž nosa, na sredini iznad usana i na bradu. Posle nanesem i malo hajlajtera u prahu da naglasim sjaj - otkriva šminker sestara Kardašijan.

5. Dodajte trepavice

- Postoje posebne trepavice za svaki oblik. Ja volim da dodajem trepavice koje deluju prirodnije, samo im stavim malo maskare ili ih čak ostavim tako - navodi Tejada.

PRESTANITE DA IH PRAVITE: 7 najčešćih grešaka sa ajlajnerom!

6. Lažirajte usne

- Iscrtavanje na samoj liniji i popunjavanje celih usana lajnerom će vam dati puniji izgled, a svaki karmin će duže trajati - savetuje ovaj profesionalac.

7. Učvrstite šminku

- Definitivno završite dobrim fiksatorom. Kada ste gotovi, samo ga lagano naprskajte preko. Odaberite dobar proizvod koji neće učiniti da koža izgleda puderasto, već što prirodnije - naglašava ovaj popularni šminker.

8. Igrajte se teksturom

- Obožavam sjajeve za usne, oni ožive ceo izgled. Nekada koža može da deluje veoma mat, pa je malo sjaja baš ono što nedostaje - kaže on.

(VIDEO) SVE LAŽI INSTRAGRAMA! Ovih par bjuti saveta ne testirajte na sebi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija