• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: metro.co.uk/Informer.rs

14.08.2016

08:31

(FOTO) MUŠKARCI OPREZ! Pronađena riba koja testise vidi kao svoju omiljenu hranu!

Ljubav

(FOTO) MUŠKARCI OPREZ! Pronađena riba koja testise vidi kao svoju omiljenu hranu!

Podeli vest

Riba sa zubima nalik ljudskim, koja ima tendenciju da grize testise muškaraca, nedavno je otkrivena u jezeru Mičigen

Grupa ribara uhvatila je ribu paku, piraninu blisku ‘rođaku’, koja može da naraste do 90 centimetara u dužini, piše portal metro.co.uk. 

Prema navodima mičigenskog Odeljenja za prirodne resurse, paku ribu pustili su u prirodu ljudi koji su je držali kao kućnog ljubimca kada su shvatili da je postala prevelika za njihov akvarijum. 

(VIDEO) NE VOLI DA SE SLIKA! Delfin zgrabio AjPed posetiteljki akva-parka

- Iako ljubimci iz zatvorenih i veštačkih ekosistema najčešće ne uspevaju da prežive u prirodi, egoztične vrste poput ove mogu da se prenamnože i naruše prirodan ekosistem do te mere da postaju invazivna vrsta - izjavio je Nik Popof iz Odeljenja za prirodne resurse. 

Profesor Piter Rask Moler iz Muzeja prirodne istorije u Kopenhagenu još od 2013. godine upozorava muškarce da dobro paze na svoje genitalije, s obzirom na to da paku riba često testise vidi greškom kao svoju omiljenu hranu. Njihov ugriz jači je od piraninog, a zubi su im kao stvoreni za mlevenje. 

NADA ZA UGROŽENU VRSTU Beba-panda u bečkom zoološkom vrtu!

Ova riba pre dve godine se pojavila na jugu Švedske, a prošle godine i na jezeru Nju Džersi.

(FOTO) UVEK U PRVOM PLANU! Ovaj pas voli da se fotografiše


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Немој да пливате - без гаћа..!.. Да се ники није усудио... Иначе...певате од сутра - "високу терцу"...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija