• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba

27.10.2016

16:11

IDEMO! Hit destinacije za 2017. godinu

Ljubav

IDEMO! Hit destinacije za 2017. godinu

Podeli vest

Za one koji već sanjaju o godišnjem odmoru naredne godine, stranica LonelyPlanet.com donosi top destinacije koje vredi posetiti, a da nisu nužno egzotične

Ova turistička kompanija je objavila listu top mesta koje treba posetiti u 2017. godini, a predvodi je Kanada nakon koje sledi Kolumbija. Najveću vrednost ima Nepal, a priliku za avanturu dobićete putovanjem u Severni Vels. 

Lista predviđa najtoplije trendove, destinacije i iskustava, naglašavajući top deset zemalja, gradova, regija i mesta s najvećom vrednošću.. 

Ovogodišnji stručnjaci koji su sastavljali listu smatraju da je Kanada najbolja zemlja za posetu naredne godine zahvaljujući svojim prekrasnim krajolicima, ljubaznim domaćinima, slabom kanadskom dolaru i hrani. Kanada naredne godine slavi 150. rođendan, uz veliki broj događaja predviđenih za proslavu. 


Kolumbija je na drugom mestu zahvaljujući bogatstvu kulture, prirode i gostoljubivosti. Stručnjaci LonelyPlanet.com kažu da je u zemlji decenijama bio građanski rat koji je ostavio bogatu historiju. 

U međuvremenu je Finska zauzela treće mesto s čitavim nizom događaja planiranih za stogodišnjicu zemlje naredne godine, uključujući i koncerte na otvorenom, kulinarska iskustava i večeri saune. 

Stručnjaci preporučuju i posetu Maču Pikču pre lansiranja žičare na Čogegirao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija