• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fokuzz/informer.rs

04.01.2017

15:08

ZATRUDNELA JE POSLE RASKALAŠNE ŽURKE, A TREBALO JE DA SE UDA, ovo nikako nije očekivala od svog partnera!

Ljubav

ZATRUDNELA JE POSLE RASKALAŠNE ŽURKE, A TREBALO JE DA SE UDA, ovo nikako nije očekivala od svog partnera!

Podeli vest

Priča o ovom bračnom paru kruži internetom. On i njegova žena znali su se oko 5 godina, a bili su zajedno 4 godine. Upoznali su se kad je ona iz istočne Evrope došla na studije u Ameriku i počeli su da se zabavljaju. Ona se ispisala s fakulteta i preselila kod njega. Planirali su da se venčaju i sve je išlo savršeno

Mesec dana pre nego što je trebalo da se venčaju saznao je da je trudna. Iako su uglavnom koristili zaštitu, prihvatio je da im se verovatno omaklo i nastavili su s pripremama za venčanje. Bio je potpuno siguran da je ona ljubav njegovog života i da će imati savršen brak.

Međutim, nakon venčanja stvari nisu bile kao ranije. Počela je da se ponaša čudno i distancirano. A onda mu je konačno priznala istinu - postojala je verovatnoća da beba nije njegova. Sve vreme je plakala i izvinjavala mu se uveravajući ga da ga voli i on joj je poverovao.

Ispostavilo se da je jednom izašla s drugaricama na žurku, napila se i spavala s nepoznatim čovekom. Nije čak znala ni kako se zove, a jedva se sećala i kako je izgledao. Rekla mu je da se svaki dan kaje što je to uradila. On je bio u šoku i nije znao kako da reaguje!

Tražio je da urade test očinstva i ona je pristala. Molila ga je da joj obeća da će ostati zajedno ako se ispostavi da je beba njegova, pa je na kraju popustio i obećao joj. Rekla mu je da mu je sve to ispričala zato što ga voli i zato što je znala da bi mogao da joj oprosti. Test očinstva nije bio jeftin i na kraju se ispostavilo da on nije otac.

Otišao je u crkvu da razmisli o svemu i dugo se molio Bogu za pomoć, kada ga je primetio jedan stariiji par. Prišli su mu i pitali ga šta nije u redu. Briznuo je u plač i ispričao im sve. Rekli su mu da treba da joj oprosti i prihvati dete ako je zaista voli. Takođe su mu rekli da bude jak i da bude uz nju jer joj je sada najpotrebniji. Rekli su da prava ljubav znači biti uz partnera i u dobru i u zlu. Rekli su mu da znaju da će mu biti teško, ali i da su sigurni da će njih dvoje to prevazići i biti sjajni roditelji.

Razmišljao je savetima ovog divnog para i iznenada osetio kako ga obuzima unutrašnji mir. Od tada je prošlo nekoliko godina i on je sada u srećnom braku i otac prelepe devojčice koja uskoro kreće u vrtić. Ćerka mu je najbolji prijatelj, a on i njegova žena se vole više nego ikada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija