• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

11.04.2017

10:40

BIĆETE U TRENDU I IZGLEDAĆETE PREFINJENO! Čik pogodi koja je boja ovog leta u modi!

Ljubav

BIĆETE U TRENDU I IZGLEDAĆETE PREFINJENO! Čik pogodi koja je boja ovog leta u modi!

Podeli vest

Kažu da odelo ne čini čoveka – istina. Ali, ostavlja veoma snažan utisak

Zbog toga je važno da vodite računa o izgledu. Kada kažemo da "vodite računa" ne mislimo na kupovinu skupocenih krpica. Naprotiv, nekada i obična majica može da vas učini atraktivnim. A, u ovom slučaju to upravo čini jedna, sasvim "obična", boja!

Ako volite da vaša odeća izgleda luksuznije onda to i ne podrazumeva veliki trošak. Postoji boja koja će vaš "outfit" u potpunosti upotpuniti. Ako ste mislili da je u pitanju crvena s maslinastim tonom ili "bebi" plava – varate se.

 

Објава коју дели Index Rouge (@indexrouge) дана 28. Мар 2017. у 9:57 PDT

Reč je o "običnoj" bež boji. Možete nositi bilo koji odevni predmet u ovoj boji, ali poseban utisak ostavljaju kaputi, cipele i jakne.

Bež ili kamel boja nisu slučajno zaštitne boje brojnih kaputa. Bež boja ima čak 50 različitih nijansi i koju god da izaberete – ni sa jednom nećete pogrešiti!

Dobra vest je i što, gotovo svi dizajneri i "high-street" brendovi, baš uvek imaju ovakve komade u svojim kolekcijama, pa nećete imati problema s traženjem onoga koji vam je potreban ili najviše odgovara vašem stilu.

 

Објава коју дели Index Rouge (@indexrouge) дана 4. Апр 2017. у 9:42 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija