• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

19.05.2017

20:03

(FOTO) LJUBAVNI PAR PUTUJE SVETOM, zarađuje MILIONE i otkriva u čemu je tajna USPEHA!

Ljubav

(FOTO) LJUBAVNI PAR PUTUJE SVETOM, zarađuje MILIONE i otkriva u čemu je tajna USPEHA!

Podeli vest

Fotografije ovog para intrigiraju ceo svet, a Džek i Loren za njih dobijaju šestocifrene plate!

Do sada su mnogi čuli za Džek Morisa (26) i Loren Bulen (24), mladi par koji živi punim plućima, a svoje najbolje avanture sa putovanja dokumentuju na Instagramu. 

Njihova zajednička putovanja traju oko godinu dana, a sve je krenulo od momenta kada su se upoznali na Fidžiju i dobili ideju zajedno obilaze svet. 

Prvo je bilo bitno da pronađu i povežu se sa više turističkih kompanija i brendova koji bi ih sponzorili, i upravo to su i uradili.

 

 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Feb 13, 2017 at 2:43pm PST

 

Prema pisanju "Biznis Insajdera", Džek i Loren uvek pažljivo biraju fotografije koje objavljuju na Instagramu, jer samo od njih dobijaju šestocifrene plate.

 

 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Mar 21, 2017 at 3:16pm PDT

 

- Čim smo počeli da objavljujemo zajedničke fotografije firme su počele češće da nas kontaktiraju nego ranije, dok smo putovali inkognito. Pretpostavljam da su uvideli veću vrednost nas kao para jer je to tipičan target profil u turizmu - rekao je Moris za "Kosmopoliten".

 

 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Dec 9, 2016 at 2:37am PST

 

 

Moris je takođe objasnio i da im ne pada na pamet da rade "ako je post plaćen ispod 3.000 dolara", kao i da je najveći pojedinačni honorar koji je on dobio bio 9.000 dolara. Njegova devojka je najviše uspela da dobije najviše 7.500 dolara po postu.

 

 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Mar 12, 2017 at 4:20am PDT

 

 

 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Nov 25, 2016 at 3:42pm PST

 

 

 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on Apr 23, 2017 at 1:42am PDT

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija