• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2017

10:16

(VIDEO) IMAŠ UBISTVENO TELO! Muškarci oduševljeni novim snimkom Ešli Grejem!

Ljubav

(VIDEO) IMAŠ UBISTVENO TELO! Muškarci oduševljeni novim snimkom Ešli Grejem!

Podeli vest

Jedna od najpoznatijih plus-sajz manekenki Ešli Grejem vrlo često voli da obraduje svoje fanove nekom provokativnom fotografijom. Ovoga puta, sa pratiocima na Instagramu podelila je sličan video

Naime, ona se sa svojim prijateljicama zabavljala na bazenu, ali na video-snimku koji je objavila vidi se samo njeno telo. Kako su u prvom planu grudi, izazvala je bezbroj komentara, uglavnom od strane muške publike. 

"Preslatka si. Imaš ubistveno telo", samo je jedan od mnogo komentara na snimak. 

Iako mnogi smatraju da plus-sajz više nije u modi, ova manekenka je i dalje jednako popurna. Njen video pogledan je čak milion puta. Ipak, ona ne želi da je nazivaju plus-sajz manekenkom. 

To je samo jedna od etiketa koje se lepe na žene i koja donosi određene predrasude. Taj naziv deli žene, a nama ne treba da se osećamo kao da negde pripadamo - izjavila je ona nedavno.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija