• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

11.08.2017

13:09

(VIDEO) IMALA JE 300 KILOGRAMA i nije mogla da stane u kadu: Danas se svi OKREĆU ZA NJOM!

Ljubav

(VIDEO) IMALA JE 300 KILOGRAMA i nije mogla da stane u kadu: Danas se svi OKREĆU ZA NJOM!

Podeli vest

Imala je 300 kilograma i za sebe govorila da je "grozni monstrum". Sada izgleda fantastično...

Emisija "Moj život sa 200 kilograma" donela je mnoge transformacije koje su ljudima ostale u sećanju, ali jedna od najvećih zvezda sigurno je Amber Rašdi iz Oregona. Kada se pojavila u ovoj emisiji imala je 24 godine i 300 kilograma, i bilo je mučno gledati čak i njeno jutarnje "tuširanje" a kamoli ići dalje od toga.

U to vreme živela je u kući sa porodicom i dečkom a zbog težine nije mogla ni da stoji duže od pola sata. Zbog toga je i odustala od fakulteta i od tada bila nezaposlena. Roditelji su joj kuvali ogromne obroke koje je jela četiri do pet puta dnevno. Njena majka Peti nije imala ništa protiv toga jer je, kako je govorila, "hrana smiruje", a Amber je insistirala da nikada u životu nije bila sita, već je u svakom trenutku gladna.

Printscren You Tube

U to vreme je sa dečkom Rovdijem bila dve godine u vezi, a jedini izlazak bio im je do radnje, da kupe još hrane.

- Ja inače volim krupnije devojke, ali zbog Amberine težine nemoguće nam je da imamo seksualne odnose zbog čega sam veoma seksualno frustriran. I da, osećam se krivim što podržavam taj njen nezdrav život, ali šta da radim kada je volim - rekao je Rovdi.

Nakon što su joj lekari saopštili da neće dočekati 30. rođendan, otišla je na hirurško smanjenje želuca. Pre toga morala je da drastično smrša kako bi se uopšte kvalifikovala za operaciju i to je bio test njene volje koji je uspešno položila.

POGLEDAJTE VIDEO: 

I nije se zaustavila na tome. Počela je da vežba, prvo pomalo, a onda sve intenzivnije. Naporno je radila i kilogrami su polako odlazili.

 

 

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on Jul 11, 2017 at 7:30pm PDT

 

Do danas, Amber je izgubila 181 kilogram.

 

 

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on Sep 7, 2016 at 10:39pm PDT

 

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on May 10, 2017 at 8:16am PDT

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija