• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.09.2017

09:27

NE PROPUSTITE 'LAST MINUTE' PONUDU! Za manje od 600 evra, ol inkluziv za četvoročlanu porodicu SAMO U AGENCIJI 'TRAVELLAND'!

Ljubav

NE PROPUSTITE 'LAST MINUTE' PONUDU! Za manje od 600 evra, ol inkluziv za četvoročlanu porodicu SAMO U AGENCIJI 'TRAVELLAND'!

Podeli vest

I tokom septembra turistička agencija „Travelland“ u svojoj ponudi ima odlične „last minute“ aranžmane. Bilo da odaberete apartman ili hotel u Grčkoj, čekaju vas izuzetne cene, kao i odlične ponude sa sniženim cenama za Dubai

- Sa polascima u narednim danima, možete bukirati hotele u Grčkoj po cenama već od 155 € po osobi – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. Pored specijalnih paket aranžmana sa autobuskim prevozom, agencija „Travelland“ izdvaja „last minute“ ponudu za hotele u Grčkoj. Leto još uvek traje.

U ovom trenutku agencija „Travelland“ izdvaja ponudu za hotele Pashos 3* i Porto Carras Meliton 5* sa uslugom noćenje sa doručom, polupansion u hotelima Hanioti Grand Victoria 2*, Hanioti Grand Otel 2*, Jenny 3*, kao i dobro poznatu „all inclusive“ uslugu u hotelima Porto Carras Sithonia 5*, Cronwell Platamon Resort 5* i Aristoteles Beach 4*.

Sa popustom do neverovatnih 47% agencija „Travelland“ naročito preporučuje hotel Cronwell Platamon Resort 5* na Olimpskoj regiji. Sa cenom od 589 € četvoročlana porodica tokom septembra meseca može uživati u svim blagodetima usluge „all inclusive“, ovog poznatog hotela.

Promo

- Sa popustom do 35% ne zaostaje ni hotel Porto Carras Sithonia 5* - navodi Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – U pojedinim terminima za ovaj hotel odobravamo gratis avio-kartu za jedno dete, u pratnji dve odrasle osobe, isto kao i za hotele: Cronwell Platamon Resort 5*, Aristoteles Beach 4*, Hanioti Grand Otel 4*, Hanioti Grand Victoria 2*... I to nije sve.

Svi ljubitelji apartmanskog smeštaja mogu uplatiti aranžman po cenama već od neverovatnih 29 € po osobi. Apartmani Zorbas, Andromeda ili Korali 1, apsolutno su isplativi u opcijama sopstvenog prevoza. Za apartmane Avra i Panorama u Pefkohoriju, agencija „Travelland“ odobrava cene već od 99 € po osobi, za paket aranžmane sa autobuskim prevozom.

Nešto jeftinija ponuda paket aranžmana sa autobuskim prevozom nudi se na Atosu, za apartmane Janis, Anna Beach, Natasa i Aelia. Specijalna akcija za najam apartmana u trajanju od 17 dana, odobrava se na apartmane Argo u mestu Nea Plaja, kao i za luksuznije apartmane Adonis Village i Aloni Palace 2 u Pefkohoriju.

- Grčka je tradicionalno najpopularnija destinacija među našim klijentima, ali sve veći broj turista se opredeljuje i za Dubai – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Dubai je naročito atraktivan tokom septembra meseca, kada posustaju letnje vreline, a sunčani dani su ovde zagarantovani u septembru.

Iz svoje bogate ponude za Dubai, turistička agencija „Travelland“ preporučuje hotel Sheraton Jumeira Beach Resort 5*. Do kraja meseca za ovaj hotel se odobrava usluga polupansion po ceni noćenja sa doručkom. Tokom septembra „Travelland“ odobrava neverovatnih 55% popusta za hotel Habtoor Grand Resort 5* u Dubiau, dok aranžman za hotel Hilton Garden Inn 4* možete uplatiti po cenama već od 349 €.

Prepoznajte ostvarenje svojih želja i iskoristite poslednji minut za jeftin i kvalitetan aranžman. Više informacija o celokupnoj ponudi turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu, ili na zvaničnoj internet prezentaciji: www.travelland.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija