• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2017

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 8. SEPTEMBAR: BIK će testirati svoju vernost, DEVICA je izgubila veru u ljubav!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 8. SEPTEMBAR: BIK će testirati svoju vernost, DEVICA je izgubila veru u ljubav!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana...

OVAN
LJUBAV: Niste taktični, zbog čega često nenamerno izazovete probleme u ljubavnom životu. POSAO: Manje promene i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Verni ste po inerciji, a ne iz principa, pa zato možete pasti u iskušenje. POSAO: Neplanirani troškovi ili kašnjenje plate. ZDRAVLJE: Potrebno vam je vam više sna.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša provokativna komunikacija će dovesti do flerta koji može da preraste u nešto više. POSAO: Moguć ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

RAK
LJUBAV: Nagonski težite porodici, zbog čega ste idealan partner za one koji traže stabilnost. POSAO: Dobićete novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

LAV
LJUBAV: Otporni ste na zle jezike, što vam pomaže i u teškim trenucima. POSAO: U ovom periodu biste mogli da postignete mnogo. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Trebalo bi da imate više vere u ljubav, a ne da uvek sumnjate, analizirate i kritikujete. POSAO: Problemi s naplatom rada. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Dešava vam se da naletite na bezobzirne osobe koje žele da vas iskoriste. POSAO: Mogući pravni problemi i prekršaji u saobraćaju. ZDRAVLJE: Upale.

ŠKORPION
LJUBAV: Ne umete da praštate, a praštanje je sastavni deo ljubavi. POSAO: Imaćete većih finansijskih problema, uprkos izvesnom uspehu. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete problema da uspostavite harmoniju jer će partner biti svadljiv. POSAO: Problemi zbog spletki ili neiskrenosti saradnika. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC
LJUBAV: Tenzija i moguć raskid, ali ima nade za pomirenje. POSAO: Dobar period za posao ako se bavite bankarstvom i investicijama. ZDRAVLJE: Infekcije i povrede.

VODOLIJA
LJUBAV: Vaša izuzetna intuicija vam pomaže u odabiru odgovarajućeg partnera. POSAO: Kriza karijere će prestati da vas muči, ali ne još. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Mnogo vremena ćete provesti na poslu, pa jedino tu i možete da se nadate da ćete naći ljubav. POSAO: Radićete ono što volite. ZDRAVLJE: Aritmija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija