• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2018

22:53

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. JUL: OVNOVIMA škode prevelike ambicije, LAVOVI su danas strastveni

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. JUL: OVNOVIMA škode prevelike ambicije, LAVOVI su danas strastveni

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Samovolja će vam napraviti problem u vezi, a demonstriraćete je i vi i partner. POSAO: Mogu vam naškoditi prevelike ambicije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Trenutno je partner loše raspoložen, što negativno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Uživaćete u pozitivnom trendu. ZDRAVLJE: Problem sa digestivnim traktom.

BLIZANCI
LJUBAV: Ne naročito uzbudljiv dan. Moguće novo poznanstvo, sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Izvesno pogoršanje u vašoj karijeri. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko će delovati fatalno ili na neki način opasno. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili sa nadređenima. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

LAV
LJUBAV: Vi ste strastvena osoba, što će danas doći do izražaja. POSAO: Promene na bolje, ali mogući su manji nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: U ovom periodu ste mnogo spremniji na kompromis, što pozitivno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete se osećati zbunjeno i tužno, a imaćete i problem da pokažete osećanja. POSAO: Bićete okupirani nekim promenama. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION
LJUBAV: Disharmonija u odnosu sa partnerom. Imaćete konflikte. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Problemi u saobraćaju.

STRELAC
LJUBAV: Vrlo ste svesni svega oko sebe, a partnerove mane vam danas posebno "bodu oči". POSAO: Lako možete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC
LJUBAV: Možete doći na loš glas zbog toga što ste emotivno zatvoreni ili nedovoljno posvećeni. POSAO: Dan bez značajnijih dešavanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća razdvojenost od partnera kao i nova poznanstva. POSAO: Imaćete uspeh u svemu što ima veze sa umetnošću i kreativnošću. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

RIBE
LJUBAV: Ljubav će sama zakucati na vaša vrata, nećete morati mnogo da se trudite da je nađete. POSAO: Ostvarićete manji uspeh. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija