• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2018

22:43

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. AVGUST: RAKOVI napreduju u karijeri, BLIZANCI će dobiti nasledstvo!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. AVGUST: RAKOVI napreduju u karijeri, BLIZANCI će dobiti nasledstvo!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vrlo raspoloženi za strastven odnos, ali vaš ljubavni život je nestabilan. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac, a svakako i ponudu za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: U ovom periodu ste zainteresovani za osobe koje su stranog porekla. POSAO: Moguća je dobit od bavljenja trgovinom i pružanjem usluga bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobro razumevanje sa partnerom. Ako ste sami, imaćete prilike za ljubav. POSAO: Možete dobiti nasledstvo ili prosperirati finansijski. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RAK
LJUBAV: Ušli ste u jedan teži period i zbog toga se možda osećate tužno, ali znajte da nevolje neće potrajati. POSAO: Moguć napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Bićete raspoloženi za to da doživite neki klasičan romantičan gest. POSAO: Vaša situacija na poslu će se popraviti, sve će se odvijati bez problema. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete čeznuti za nekim ko je nepristupačan ili nedostižan. POSAO: Bez posebnih promena, postojeći trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Bićete posebno šarmantni, a može vas privući neko s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Očekujte uspeh u svemu što radite. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga iz kruga vaših prijatelja ili nekoga koga ćete upoznati u većem društvu. POSAO: Imaćete puno posla. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Bićete zainteresovani za nekoga koga ćete videti kao superiornog i uspešnijeg od vas. POSAO: Pomoć ženske osobe ili uspeh u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Bićete pozitivniji nego što ste bili u prethodnom periodu, što će dobro uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Pozitivne promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Slab apetit.

VODOLIJA
LJUBAV: Vaši prioriteti su se promenili u poslednje vreme. Okolina će biti iznenađena vašim izborom partnera. POSAO: Moguć je dodatni prihod. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko prema kome znate da ne biste smeli da gajite romantična osećanja. POSAO: Poboljšanje u sferi posla. Bićete traženi. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija