• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2018

22:11

​HOROSKOP ZA SREDU 29. AVGUST: OVNOVIMA uzbudljiv ljubavni period,  DEVICAMA se otvaraju nove poslovne mogućnosti!

Ljubav

​HOROSKOP ZA SREDU 29. AVGUST: OVNOVIMA uzbudljiv ljubavni period, DEVICAMA se otvaraju nove poslovne mogućnosti!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nalazite se u naročito uzbudljivom periodu. Moguća je komunikacija sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere, možete napredovati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će osoba koja vam se dopada biti neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Svaki dan doživljavate blago poboljšanje. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Upoznaćete nekog ko je stariji i mudriji, čija inteligencija će vas zadiviti i osvojiti. POSAO: Uspeh u bavljenju preduzetništvom. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Izaći ćete i zabavljati se, ali nećete se opterećivati romantičnim odnosima. POSAO: Imaćete ideju da počnete posao sa rodbinom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA
LJUBAV: Ne treba da imate velika očekivanja jer se verovatno ništa značajno neće desiti. POSAO: Otvoriće vam se neke nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

VAGA
LJUBAV: Ljubavni život će biti nestabilan, jer partner ne želi da se na bilo koji način obaveže. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Nećete imati prilike da sretnete osobu koja vam se dopada. POSAO: Doživeli ste izvesne izazove, ali sad očekujte poboljšanje. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

STRELAC
LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za započinjanje duge veze. POSAO: Moguće je da ćete raditi dva posla i da će jedan biti na crno. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

JARAC
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt sa nekim, ali ne i za ljubav. POSAO: Povoljan dan za posao jer ćete imati više energije. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA
LJUBAV: Želite da ostvarite nešto između prijateljskog i romantičnog odnosa. POSAO: Dobar dan za ulaganje energije u posao i napredak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Danas biste mogli doživeti emotivni stres. Možda ćete biti razdvojeni od voljene osobe. POSAO: Dobit od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija