• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. SEPTEMBAR: VAGE traže novog partnera u ljubavi, RAKOVI menjaju karijeru!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. SEPTEMBAR: VAGE traže novog partnera u ljubavi, RAKOVI menjaju karijeru!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

 

OVAN
LJUBAV: Imaćete jaku potrebu da doživite nešto novo i uzbudljivo. Zbog toga ćete biti spremni na sve. POSAO: Mogući promene u karijeri ili promena pozicije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Ulazite u fazu u kojoj ćete biti zainteresovani za to da skrivate svoja osećanja. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija, zbog neracionalnog trošenja. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog nekih drugih stvari. Sačekajte bolje vreme. POSAO: Izgubićete samopouzdanje, što će izazvati problem u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK
LJUBAV: Patićete zbog toga što imate utisak da je vaš partner hladan. POSAO: Želite da napravite promenu u karijeri. Spremni ste da se osamostalite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Partner će biti samoživ, a vi preosetljivi da biste održali harmoniju. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite ili koji rade za vas. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

DEVICA
LJUBAV: Može se desiti da se zajedno sa partnerom suočite sa nekim problemima. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Bićete nezadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život, jer sumnjate u svoj izbor partnera. POSAO: Problemi u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ulazite u period u kojem će vam biti najvažnije da otpočnete zajednički život sa partnerom. POSAO: Moguća blokada u sferi finansija. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC
LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan za ljubav, uglavnom zato što ćete biti vrlo loše raspoloženi. POSAO: Moguća je neka promena u karijeri. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete biti okrenuti drugim sferama života. Nije vam ljubav na prvom mestu. POSAO: Imaćete manje prihode nego što ste očekivali. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Bez promena u vašem ljubavnom životu. Moguć raskid i problemi u odnosu. POSAO: Brinuće vas finansijska situacija. ZDRAVLJE: Slabije. Povedite računa.

RIBE
LJUBAV: Bićete vrlo nezadovoljni, što će proizvesti razne probleme u vašem odnosu. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas sprečiti da se posvetite poslu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija