• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 20. OKTOBAR: BLIZANCE očekuje romansa na radnom mestu, VAGE opterećene obimom posla!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 20. OKTOBAR: BLIZANCE očekuje romansa na radnom mestu, VAGE opterećene obimom posla!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete vrlo zaljubljivi ovih dana. POSAO: U predstojećem periodu imaćete potrebu da radite nešto što će vam dati veći osećaj moći. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Partner će vam prirediti romantično iznenađenje. POSAO: Vaša sposobnost komunikacije će danas biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Atletsko stopalo.

BLIZANCI
LJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak. Imaćete priliku za romansu na poslu. POSAO: Možda ćete se zainteresovati za privatan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Privući će vas neko ko je na izvesnoj poziciji moći. POSAO: Razmišljaćete o promeni, ali sada možda nije vreme da je napravite. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Imaćete velike apetite i možda se vaš ljubavni život iskomplikuje zbog toga. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

DEVICA
LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku, jer će neko ko vas voli biti inspirisan da verbalizuje svoja osećanja. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uvećan obim posla će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

ŠKORPION
LJUBAV: Letećete i padati jer nalazite se u jednom vrlo burnom i emotivnom periodu. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na ljubav. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu vas može privući više osoba u čijem društvu ćete uživati. POSAO: Vaš entuzijazam neće biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Biće tajnih ljubavnih izjava i simpatija. POSAO: Dobićete nove ideje, ali će vam nedostajati inicijative i energije za ostvarivanje. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom, a i druge vrste kontakata će biti uzbudljive. POSAO: Vodite računa o novcu i dragocenostima. ZDRAVLJE: Nizak krvni pritisak.

RIBE
LJUBAV: Bićete skloni da gledate kroz "ružičaste naočare", pa se možete zaljubiti u nekoga ko nije za vas. POSAO: Prilika za bolji posao. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija