• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 3. NOVEMBAR: JARČEVI zainteresovani za fizički kontakt, DEVICAMA dobar period za promenu posla!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 3. NOVEMBAR: JARČEVI zainteresovani za fizički kontakt, DEVICAMA dobar period za promenu posla!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguće je razdvajanje od partnera ili je nova ljubav na vidiku. POSAO: Raspad partnerskog biznisa ili odnos sa kolegama pun tenzije. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
LJUBAV: Ako ste sami, moguća je ljubav sa nekim ko je superioran u vašim očima. POSAO: Dobra komunikacija sa podređenima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni i raspoloženi da pričate o osećanjima. POSAO: Ništa novo, osim što je moguć uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

RAK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Mogući su veći problemi u procesu rada i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV
LJUBAV: Bićete u kontaktu sa brojnim osobama, i to svakako može da vam pomogne u potrazi za ljubavlju. POSAO: Problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Bićete komunikativni, pristupačni i duhoviti, što će povoljno uticati na ljubavni život. POSAO: Dobar period za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Nepovoljan period za one koji su u vezi, a ni sami neće naći ljubav. POSAO: Možete imati administrativne ili logističke probleme. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrlo emotivni, ali to neće biti slučaj i sa vašim partnerom. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na neki kreativan način. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

STRELAC
LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom. U stanju ste da lako izrazite emocije. POSAO: Bićete nezadovoljni sistemom u kome radite. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt. POSAO: Nezadovoljni ste onim što radite, ali sada se ne možete nadati nečem boljem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekoga ko će vam se bar donekle dopasti. POSAO: Ništa novo se neće desiti u oblasti posla i karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Partner neće biti raspoložen za ljubav, ali će mu svejedno biti potrebna emotivna podrška. POSAO: Problem i blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija