• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. NOVEMBAR: BLIZANCI će imati sreće u ljubavi, DEVICE traže posao u inostranstvu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. NOVEMBAR: BLIZANCI će imati sreće u ljubavi, DEVICE traže posao u inostranstvu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Činiće vam se da, koliko god se trudite, samo pogoršavate situaciju. Opustite se. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Ovo je vaše vreme za ljubav, sve što treba da uradite je da istražite opcije i donesete odluku. POSAO: Dobit od pravnog spora. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: U principu imate sreće u ljubavi, ali u poslednje vreme se previše preispitujete. POSAO: Značajan napredak. Sve će ići kako želite. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Nemojte da primate sve previše k srcu, jer ćete propustiti priliku da doživite sjajne stvari. POSAO: Unapređenje uslova rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Odlično vreme za veridbu ili ulazak u brak. POSAO: Neko će vam rušiti autoritet. Uspeh u svemu što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

DEVICA
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada mogla bi da prizna da je zaljubljena u vas. POSAO: Moguće je da ćete tražiti posao u inostranstvu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Moraćete da poradite na onom što ne valja ako želite stabilnu i dugu vezu. POSAO: Dekoncentrisani ste, pa su moguće greške. ZDRAVLJE: Alergija.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti strastvenu aferu, jer trenutno imate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Problemi sa masnoćom u krvi.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je platonska veza sa nekim ko je potpuno nedostupan. POSAO: Imaćete utisak da je vaša energija za rad blokirana. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je uzbudljivo seksualno iskustvo. POSAO: Imaćete odličan odnos sa nadređenima. Ovo je vreme da zatražite povišicu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Uspećete da rešite svaki problem kroz otvoren razgovor sa partnerom. To je vrsta odnosa koji vi tražite. POSAO: Biće poboljšanja. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE
LJUBAV: Bolje sačekajte da vidite da li su vaše simpatije uzvraćene. POSAO: Možda nećete uspeti da pokažete svoju vrednost. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija