• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 16. NOVEMBAR: OVNOVI humorom pronalaze ljubav, DEVICE dobijaju dobru poslovnu ponudu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 16. NOVEMBAR: OVNOVI humorom pronalaze ljubav, DEVICE dobijaju dobru poslovnu ponudu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Sjajan smisao za humor vam može stvoriti prilike za ljubav, ili bar flert. POSAO: Manji novčani dobitak, ali i impulsivno trošenje. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam odgovarati otvorene opcije. POSAO: Dobrobit od svega što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav ako izađete u provod. Ako ste u vezi, romantičan izlazak sa partnerom. POSAO: Uspeh u kreativnom radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Bićete vrlo skoncentrisani na ljubav i moguće je da vam se dopadne neko nov. POSAO: Očekujte da imate uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Komplikovana porodična situacija bi mogla da izazove problem između vas i partnera. POSAO: Uspeh u logistici i administraciji. ZDRAVLJE: Malo slabija vitalnost.

DEVICA
LJUBAV: Partner će biti agresivniji u komunikaciji, pa su mogući problemi u vezi. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VAGA
LJUBAV: Privući će vas neko s kim radite, ali ta ljubav je osuđena na propast. POSAO: Rad od kuće i rad u paru ili sa partnerom. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Odlična komunikacija sa partnerom ili osobom koja vas interesuje. POSAO: Moguće je da osvojite ili čak nađete novac ili vrednost. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Nećete biti sposobni za stabilnu vezu, jer ćete imati previše prilika za ljubav. POSAO: Moguća je pomoć uticajne i bitne osobe. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možda ćete sami sebe iznenaditi sentimentalnošću kojoj ćete danas biti skloni. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete osvojiti ljubav neke poznate osobe. POSAO: Nećete moći da se uzdate u bilo koga, sve će zavisiti od vas. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE
LJUBAV: Planeta Mars vam od danas daruje posebno snažnu privlačnost. POSAO: Moguć uspehu u bilo kakvom intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija