• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. NOVEMBAR: BLIZANCIMA stiže prilika za ljubav,  VAGAMA procvat karijere!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. NOVEMBAR: BLIZANCIMA stiže prilika za ljubav, VAGAMA procvat karijere!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete posebno strastveni, zbog čega će vam biti lako da se zaljubite. POSAO: Bez promena na planu karijere. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

BIK
LJUBAV: Moguća je pozitivna komunikacija sa nekim ko vam se dopada, ali ne i nešto više od toga. POSAO: Poslovna situacija neće biti naročito uzbudljiva. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša priroda će vam sigurno pribaviti neku priliku za ljubav, jer vi se svuda i sa svakim lako povežete. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Možda razvijete osećanja za nekog ko je stariji od vas ili barem znatno uspešniji. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti donekle komplikovana. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Ako ste sami možete upoznati nekoga s kim ćete vrlo lako ući u opuštenu komunikaciju. POSAO: Moguće je poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA
LJUBAV: Vaša potpuna posvećenost potrazi pomoći će vam da nađete ljubav. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Imaćete potrebu da doživite nešto novo i uzbudljivo. POSAO: Pozitivan period za posao i karijeru, mogući su krupni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete više od svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Manji finansijski uspeh, lako sticanje novca. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da budete u društvu osoba s kojima se dobro razumete ili imate iste stavove. POSAO: Moguće je da ćete želeti da nađete novi posao. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: Vaš partner preterano će reagovati ako oseti da je na bilo koji način odbijen. POSAO: Problem vezan za međuljudske odnose na poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vašu strastvenost, zbog čega ćete imati buran ljubavni život. POSAO: Bavićete se kreativnim radom. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

RIBE
LJUBAV: Nećete umeti da na pravi način pokažete svoje emocije. Moguće je da ćete pobrkati ljubav i strast. POSAO: Bitno vam je da u radu pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija