• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2018

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 4. DECEMBAR: RAKOVI imaju probleme sa nadređenima, DEVICE flertuju!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 4. DECEMBAR: RAKOVI imaju probleme sa nadređenima, DEVICE flertuju!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Danas ćete biti pomalo nejasni drugima, zbog čega ćete imati problema. POSAO: Dobićete dobru ponudu u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Moguća je ljubomora, jer ćete biti previše strastveni. POSAO: Naići ćete na prepreku koja će vas namučiti, ali nećete odustati. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko nije dobra prilika za vas. POSAO: Tenzija u odnosu sa nadređenima i uopšte autoritetima. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Biće prilika da provedete vreme s nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da se desi ljubav na prvi pogled. POSAO: Uspeh u svemu u vezi sa inostranstvom. Postignut dogovor ili potpisan ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Danas je moguće da ćete imati prilike za flert. POSAO: Povoljna finansijska situacija, ali pazite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas u isto vreme i privlačiti i nervirati. POSAO: Rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša privlačnost će danas doći do izražaja. POSAO: Moguće su kadrovske promene i dobit od svega što ima veze sa lepotom. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, ali i nešto više od toga. POSAO: Dan je pun pozitivnih dešavanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Danas nećete imati prilike da se posvetite ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete sa ljubavnim partnerom pokrenuti posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga koga ste tek upoznali. POSAO: Moguće su vrlo pozitivne promene. Unapređenje i nove prilike. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete ući u tajnu vezu. POSAO: Stabilnost tokova novca, moguć i finansijski dobitak, ali nemojte se previše opuštati. ZDRAVLJE: Slabije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija