• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

08.12.2018

17:01

(VIDEO) ČIST DIJAMANT: Plaža koja je proglašena najlepšom u zemlji koja ih ima preko 11.000!

Ljubav

(VIDEO) ČIST DIJAMANT: Plaža koja je proglašena najlepšom u zemlji koja ih ima preko 11.000!

Podeli vest

Plaža Nudi (Nudey) u Australiji proglašena je najlepšom u zemlji, a definitivno se ubraja i u najlepše na svetu...

Turistička organizacija Australije i istraživač Bred Farmer proglasili su ovu plažu najlepšim prirodnim dijamantom australijske obale. 

Plaža se nalazi na severoistoku Australije na ostrvu Ficroj, a ona je samo deo nacionalnog parka kojem pripada kišna šuma, ali i deo Velikog koralnog grebena. 

Verovali ili ne, Australija ima 11.761 plažu, ali zahvaljujući svojoj lepoti, pristupačnosti i autentičnosti Nudi se brzo popela na vrh.

PRE NEGO ŠTO UMREM ŽELIM DA... Muškarcima putovanja važnija od braka!

Kako do plaže? 

Svakodnevno od Kernsa u Kvinslendu do ostrva Ficroj vozi trajekt za koji karta košta 78 autralijskih dolara. Vožnja traje 45 minuta. Kampovanje na ostrvu iznosi od 25 dolara po noćenju, dok je hotelska soba u jedinom odmaralištu na ostrvu od 150 dolara po noćenju. 

Pogledajte kako izgleda najlepša plaža u Australiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija