• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. DECEMBAR: OVNOVI neka izbegavaju alkohol, RAKOVI se lepo provode sa osobom koja im se dopada!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. DECEMBAR: OVNOVI neka izbegavaju alkohol, RAKOVI se lepo provode sa osobom koja im se dopada!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Nećete biti iskreni i to će napraviti problem u vezi. POSAO: Bićete vrlo inspirisani, što je dobro za one koji se bave kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu će vam se dopasti više osoba u isto vreme. POSAO: Ako radite u oblasti bankarstva i manipulacije tuđim novcem, budite oprezni. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete društveni, što će napraviti dobre prilike za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uhvatićete se ukoštac sa svakim problemom. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Moguć lep provod, i to sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Problemi u vezi sa privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva ili alergijski kašalj.

LAV

LJUBAV: Sanjaćete o tome da doživite filmsku ljubav, ali se to neće desiti. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave umetnošću ili rade u medijima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete otkriti da izabrana osoba ima mnogo drugih prilika za ljubav. POSAO: Bez posebnih dešavanja u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Danas lako možete ostvariti emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Vodite računa kako baratate sredstvima. ZDRAVLJE: Moguće trovanja.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu s nekim s kim to ne biste smeli. POSAO: Danas lako možete finansijski prosperirati. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Mešaćete prijateljstvo i ljubav, zbog čega ćete napraviti konfuziju u obe sfere. POSAO: Imaćete prilike da iskoristite svoje društvene veze. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

JARAC

LJUBAV: Možete ostvariti bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete potpisati ugovor koji neće biti u vašu korist. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć flert, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: U poslednje vreme ste bili neoprezni sa novcem i sada možete zažaliti zbog toga. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

RIBE

LJUBAV: Velika očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim, što će uvrediti partnera ako ga imate. POSAO: U ovom periodu vam nije problem da prekršite pravila. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija