• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 28. JANUAR: RAKOVIMA se vraća ljubav iz prošlosti, STRELČEVI moraju da budu štedljiviji!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 28. JANUAR: RAKOVIMA se vraća ljubav iz prošlosti, STRELČEVI moraju da budu štedljiviji!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete okruženi atraktivnim osobama, ali nećete uspeti da nađete ljubav. POSAO: Problemi u partnerstvu i postizanju dogovora. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

BIK
LJUBAV: Družićete se i ostvariti nove kontakte, ali nema šanse da ostvarite dugotrajnu ljubav u ovom periodu. POSAO: Uspeh u trgovini. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BLIZANCI
LJUBAV: Vrlo bučno i javno ćete iskazivati naklonost prema nekome jer to će biti jače od vas. POSAO: Moguće promene u vezi posla. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Postoji mogućnost da se neko iz vaše prošlosti vrati u vaš život. POSAO: Dobićete nove prilike vezane za kreativan rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Danas ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima. POSAO: Imate jaku želju da budete sam svoj gazda i da imate više slobode u radu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Imaćete samo neprimamljivih prilika za ljubav, zbog čega ćete biti nezadovoljni. POSAO: Loše raspoloženje odmoći će i u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Tražićete novu ljubav jer niste zadovoljni, ali ne treba da imate velika očekivanja. POSAO: Imaćete priliku da testirate izdržljivost. ZDRAVLJE: Vrlo osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Upoznaćete nekog interesantnog, ali s kim nemate šanse. POSAO: Napredak onima sa visokospecijalizovanim zanimanjima. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog novog ko će vas zaintrigirati, ali ne i osvojiti. POSAO: Najbitnije je da budete vrlo štedljivi. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Trenutno ne možete da se nadate pozitivnom razvoju događaja, a vi ste delimično krivi za to. POSAO: Problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Kamen ili pesak u bubregu.

VODOLIJA
LJUBAV: Svideće vam se neko ko je već zauzet i s kim teško možete da imate perspektivnu vezu. POSAO: Radićete nešto u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Danas će vaše raspoloženje biti vrlo promenljivo. POSAO: Ovo je dan za promene u karijeri, možda ne baš sasvim pozitivne. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija